Biz Kebab Blogger Edition

Îmi plac campaniile cu bloggeri în care implici comunitatea și nu e doar o chestie internă menită să atragă doar invidie. Asta e una dintre ele.

Pornită dintr-o glumă, se pare că 3 bloggeri au ajuns să-și facă propria lor rețetă de kebab la Calif. Campania e pornită de mai bine de o săptămână și se pare că are un succes foarte mare.

Ce mă atrage e că lucrul ăsta n-a fost făcut cu vedetele din showbiz-ul românesc, fie el mai de calitate, fie la nivel de Capatos. Nu, a fost făcut cu 3 bloggeri, ceea ce demonstrează că blogosfera funcționează foarte bine în România. Pe lângă asta, îți atragi mult mai ușor comunitatea să testeze un produs și tu să-ți crești și mai bine vizibilitatea. 
Și mi se pare cool (atât cât de cool poate fi faptul că numele tău e pe o shaorma) că există brand-uri care au curaj să meargă mai departe cu idei născocite dintr-o glumă și ies din zona lor de confort dar boring totodată.
Dacă nu mă înșel, kebab-ul cu cele mai multe vânzări o să rămână în meniu, like forever. Eu n-am cum să le încerc că-s toate cu carne, but still, cool idea!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.