#eroidenota10

Ăsta e un articol pentru o campanie socială susținută de KFC și Pizza Hut, la care am fost rugat să scriu o poveste personală. Iar la final aflați cum puteți ajuta și voi!

Cică să scriu ceva de eroul meu de nota 10 din liceu. Nu știu, frate, am trecut prin liceu fără să stârnesc nu știu ce povești în jurul meu sau ca cineva să mă dea pe spate. Am făcut Lipatti, liceu de muzică, te-aștepți să auzi povești cu artiști și mai știu eu ce altceva. De fapt a fost mai plictisitor ca în multe alte licee. Nu se întâmpla nimic în afară de a chiuli de la ore și a merge la biliard sau la buticul lui Nea Marin din curtea liceului.

Dar mi-aduc aminte de un prof cu care făceam meditații înainte de a intra la liceu. Unul dintre cei mai de treabă și mai smart oameni pe care i-am cunoscut. Și făcea o chestie cu mine pe care am ținut-o minte toată viața. După meditații îi dădeam banii, iar o parte mi-i dădea înapoi spunându-mi să mă duc la McDonalds sau să-mi iau dulciuri, ceva. Dar că neapărat ăsta să fie secretul nostru și să nu-i spun vreodată mamei despre chestia asta.

În primă fază secretul era cel care mi-a trezit interesul, mi se părea un pact pe care trebuie neapărat să-l onorez, deși  îmi venea să-i spun mamei căci știam ce eforturi financiare făcea ca eu să merg la aceste meditații și nici nu-mi dădeam seama ce urmărea profu prin toată chestia asta. Pentru că cine naiba se duce la meditații de plăcere? Nimeni, exact! Dar eu mă duceam de plăcere pentru că știam că la final urma să primesc o recompensă. O recompensă care venea în urma unui pact ascuns. Păi crezi că găseam vreodată motiv să nu mă duc la meditații? :)))

Nu i-am spus mamei, poate află dacă citește articolul ăsta. Nici cu profu nu m-am mai văzut din liceu. Dar știu că unii nu apucă nici liceul să-l vadă pentru că… pentru că pur și simplu nu și-l permit. 🙁

World Vision are un proiect susținut de KFC și Pizza Hut în luna octombrie prin care poți susține copiii înscriși în program și cărora li se oferă burse pentru a termina liceul. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci e să intri într-un KFC sau Pizza Hut din drumul tău și să lași un leu donație, fără să fi nevoit să cumperi vreun produs de la ei, deși vedeți că la Pizza Hut-ul din Romană au băgat cartofi dulci în meniu și sunt delicioși (asta a venit de la mine, nu era în brief).

Dap, bagă câte-un leu, iar eu prin simplul fapt că am scris acest articol, se vor dona 250 de lei în numele meu! Dacă pot face o faptă bună prin scris, why not, nu? 🙂 Dar grăbește-te că totul se termină acum în două zile! Fondurile se strâng până la final de octombrie!

Mersi!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.