Cum a fost la PUBG HyperX Cloud Alpha

L-am luat pe Paul cu mine la o ”rețea” mică și am ajuns pe locul 3. Ce înseamnă domne munca în echipă, coordonare și rafinament!

Acu ceva timp am fost aici și l-am luat cu mine pe Paul, un tovarăș bun de pe vremea corporației, care știu că e pasionat de gaming și le rupe gioalele la Fifa. De data asta am juat PUBX, un shooter ”la modă” care ne-a prins imediat și ne-am și distrat super bine. Asta pentru că jocu se mișca super bine pe PC-urile de gaming puse la dispoziție și aveam și căștile profi de la Hyper X care-ți dau impresia că ești acolo și te-apuci să vorbești cu Charlie, Tango și Alfa, niște băieți din cartier. Căștile se găsesc aici sau aici.

L-am rugat pe Paul să-mi spună cum i s-a părut și mi-a zis asta:

”Băi, a fost super tare. M-am uitat înainte pe YouTube la gameri să văd care-i treaba cu jocul, cum se joacă oamenii, secrete, tot felul. Jocul e super mișto și chiar dacă nu l-am jucat niciunul dintre noi înainte, am ajuns pe locul 3! Mișto și atmosfera și oamenii, mi-a plăcut! Mai vreau să vin!”

Tre să recunosc că tot setup-ul (video și audio) ne-a ajutat din plin să ne simțim atât de bine. Dacă vreți să vedeți cum a fost la eveniment, puteți să urmăriți clipul de mai jos:

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.