Una nouă de la Instagram

Cu ultimul update de la Instagram a venit și o nouă funcționalitate pentru cei care au mai multe conturi. Acum e mult mai ușor să alegi pe ce cont vrei să postezi o anumită poză.

Sunt destul de riguros cu modul în care postez pe Instagram. Adică am anumiți pași pe care îi repet de fiecare dată ca să nu pierd prea mult timp. Iar unul dintre acești pași presupune că în momentul în care am terminat de editat o poză în VSCOCAM îi dau share direct pe Instagram. Și fac asta ca să nu mai salvez poza din VSCO și apoi să intru în Instagram și s-o încarc din galerie. Sunt pur și simplu niște secunde în plus pe care n-am de ce să le pierd.

Nici o problemă dacă ai un singur cont, dar dacă ai mai multe atunci e mai dificil, căci share-ul din VSCOCAM te duce direct în pagina de share de pe Insta. Așadar, până acum trebuia să intru înainte în Instagram, să schimb contul și abia apoi să mă întorc în aplicația de VSCO și să dau share-ul respectiv.

Cu noul update însă, ai posibilitatea de a selecta contul pe care vrei să postezi o imagine chiar de pe ultima pagină înainte să dai share. Puteți vedea în poza de mai jos cum în stânga share-ului îți apare acum numele contului și posibilitatea de a-l selecta pentru a schimba contul.

Cred că opțiunea asta vă va fi exrem de folositoare celor care administrați mai multe conturi și dacă n-ați văzut-o încă, e bine s-o testați. Singura problemă e că mie îmi apare doar pe iOS. Pe Android pare că nu a fost încă implementată, deși update-urile sunt la zi. Dacă totuși vă apare și pe Android, let me know! 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.