Acum poți să dai share din Snapseed direct în VSCOCAM

Urmez de fiecare dată același parcurs în editarea pozelor pe telefon, iar acum pot da share unei poze din Snapseed direct în VSCOCAM, ceea ce-mi reduce mult timpul de editare.

Nu-mi place să-mi pierd timpul cu editarea pentru că asta înseamnă că pierd foarte multe lucruri în jurul meu cât timp stau cu ochii în telefon. Câteodată editez pozele când sunt pe stradă, dar îmi dau seama că în timp ce merg și fac asta pierd multe alte cadre interesante.

De aceea parcursul de editare este același. Editez întâi poza în Snapseed, apoi o salvez în galeria telefonului ca apoi s-o import în VSCOCAM pentru a-i aplica filtrele pe care le folosesc de obicei. Doar că partea asta cu salvatul și importatul m-a enervat de fiecare dată pentru că pierd timp și presupune pași inutili în plus.

La ultimul update al Snapseed-ului pe iOS, a apărut funcția de Open In (sub share) care acum îmi oferă posibilitatea de a shareui o poză direct în VSCOCAM. Yeeey! În sfârșit, ceva atât de basic de care aveam nevoie e la dispoziție.

Habar n-am dacă mai sunt și alții care editează întâi în Snapseed și apoi în VSCOCAM, dar am făcut o captură de ecran mai jos pentru a arăta cât de ușor se face lucrul ăsta. Pe Android merge direct din funcția de share. Hope this helps. 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.