I’m in the wrong fucking country!

La singurele două ghișee deschise erau cel puțin 30, 40 de oameni. Pe un afiș/reclamă la Poșta Română scria RAPID, EFICIENT, etc. Mirosea a comunism. El s-a dus la al treilea ghișeu unde nu era nimeni. A stat vreo câteva minute cu căciula pe cap fără să spună nimic până când i-a spus o angajată că degeaba stă că nu vine nimeni la ghișeul ăla. Moment în care el a început să urle. Asta e despre astăzi, o zi la Poștă și ANAF.

Am primit o recomandată. O hârtiuță d-aia igienică de tre să te duci cu ea la poștă visând că ai primit vreun pachet din afară. Cum eu n-am rude în afară și nici prieteni, mi-era clar că era ceva de rău. Vreo amendă de circulație pe care tre s-o plătesc a mia oară sau ceva de la ANAF.

Bingo! ANAF era! Dar asta am aflat după 40 de minute de stat la coadă. Dar chiar înainte a venit ăsta mai homeless așa, cu căciula pe cap și s-a dus la ghișeul EMAG. Nu era nimeni acolo, evident. Nu l-am băgat nici unul în seamă până când i-a zis o angajată să nu mai stea. Băh, și-atât a avut nevoie.

A început să urle că ”MINȚIȚI! ERAM ACASĂ! NU MI-AȚI ADUS PENSIA! N-A VRUT SĂ URCE SĂ-MI ADUCĂ PENSIA! A TREBUIT SĂ VIN EU! MINCINOȘILOR!”. Angajatele de la poștă, nici ele mai răsărite (că deh, tre să-ți dorești să lucrezi acolo toată viața) au simțit că e momentul lor din ziua aia în care-și varsă nervii. ”AOLEO, NU MAI URLA! EȘTI NEBUN ȘI RĂU ȘI MINCINOS!”, răspunse una din ele.

Circ, ce să mai, o zarvă îngrozitoare! Și în timp ce ăla îi dădea cu ”MINCINOȘILOR! NU VREȚI SĂ-MI DAȚI PENSIA! MĂ PUNEȚI PE DRUMURI! VOI TRE SĂ MI-O ADUCEȚI!”, eu mă gândeam cât de de căcat era angajata de la poștă că urla la acest om bătrân și bolnav și-l făcea nebun și rău de față cu toată lumea. Aproape că-mi venea să iau atitudine. Între timp a ieșit alta să-i verifice recomandata (pe care scria ”nu era acasă”) și i-a urlat:

”VENIȚI DUP-AMIAZĂ! ATUNCEA VINE PENSIA!”

”MINCINOȘILOR! NU VREȚI SĂ-MI DAȚI…”

”VENIȚI DUP-AMI…”

”MINCINOȘILOR! Când să vin?”

”DUP-AMIAZĂ!”

A plecat.

Apoi mi-a venit mie rândul. Și mi-am dat seama pentru a nu știu câta oară că trebuia să plec de mult din țara asta de nebuni. Că eu am stat civilizat la coadă 40 de minute, iar ăla în mai puțin de 5 minute a urlat și și-a rezolvat problema. Iar eu am stat 40 de minute ca să aflu că mă somează ANAF să plătesc impozit și penalități pentru niște contracte din 2014, că cică eram obligat să plătesc eu 6%. Evident că în 2014 nu-ți spunea nimeni chestia asta, trebuia doar să completezi un formular 202 sau 203.

La ANAF nu e legendă urbană aia cu de la un ghișeu la altul. Mi-am făcut la ei acolo cei 10.000 de pași și am mai stat și-acolo aproape o oră ca să-i dau bani lu Dragnea.

Apăi futu-vă-n gură pe toți care-ați votat cu PSD-u! Că pe voi am cea mai mare boală! :)))

Hai, noapte bună! Mai pun o pătură pe mine că mi-a venit factura la curent 1200 de lei. Tre să fac frigu în noaptea asta că nu mai am bani! Futu-vă-n gură de amibii onaniste! :)))

2 Comments I’m in the wrong fucking country!

 1. mariana 14/02/2018 at 12:21 am

  2018 , la fel de prosti ca in 2017? Urarea de bine si pentru aia care nu au votat ca nu i interesa!!!!!

  Reply
  1. Alex Damian 15/02/2018 at 11:33 pm

   Clar! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.