Ascultă cu Mine Adriana

 

Primul lucru pe care l-am observat la Adriana e că vede lucruri frumoase peste tot. Inclusiv în ceea ce eu și mulți alții vedem banalul. Motiv pentru care avem tendința de a-i considera naivi pe oamenii ăștia. Sau poate am uitat noi să ne bucurăm și am ajuns să fim niște triști. Dar mai avem o șansă dacă ne punem căștile, ascultăm piesa Adrianei și ne plimbăm un pic pe străzi.

”Mamă, ce tare!”, mă întrerupe în timp ce explicam cine știe ce. Mă uit în direcția în care se uită și nu văd nimic. Adică o fereastră sau ceva de genul, sau o poartă, sau o stradă, nu contează. Scoate telefonul și face o poză. Mă încrunt și în momentul ăla îmi dau seama că am crescut prea mult. Că am așteptări prea mari și îmi vine să întreb ”Ce-ai văzut, frate? Ce vrei să pozezi?”. Dar Adriana, pe care am cunoscut-o într-un info trip alături de alți bloggeri în Hunedoara (#vizitainHD), mi-a adus aminte că e bine să ai o doză de naivitate și să te bucuri de orice lucru îți este oferit.Așa că mi-am zis că un om care simte atât de multe, trebuie să facă parte și din #ascultacumine. Am ieșit la niște poze fix după ce s-a tuns, și am ascultat ceva ce e pe repeat de ceva vreme în Soundcloud-ul ei și are și o poveste frumoasă în spatele versurilor. E vorba de Listenbee cu Save Me, despre care n-am găsit foarte multe informații pe net, dar care sună lejer, de vară, de plimbat pe stradă. Așa că enjoy și bucurați-vă cât mai mult, indiferent de părerea celor din jur!

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

 

5 Comments Ascultă cu Mine Adriana

 1. simonaions 28/05/2015 at 7:38 pm

  Un super proiect! Adriana este o dulce si piesa aleasa de ea e foarte buna!

  Reply
  1. Adriana Sandru 28/05/2015 at 8:01 pm

   Merci frumos, Simona! Si tu esti cel putin la fel de dulce! :*

   Reply
  2. admin 29/05/2015 at 6:49 pm

   Mulțam mult! 🙂

   Reply
  1. admin 29/05/2015 at 6:50 pm

   Cu mare plăcere! Mersi și eu!

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.