Sonor pres. Street Delivery Nights

 

Hai că am un concurs super mișto pentru voi! Eu vă fac o poză pentru #ascultacumine și voi câștigați un abonament dublu la Sonor Fest de pe 12 și 13 iunie! Deci și poză și intrare moca! Tare, nu?

Fiți atenți cum stă treaba! Am de dat două abonamente duble la Festivalul Sonor de mâine și poimâine seară. Și nu vă pun să răspundeți la vreo întrebare sau să-mi scrieți ceva în comentarii. Vă ofer ceva mai bun!
Mâine la Street Delivery, luați o pereche de căști la voi, cautați-mă după tricoul #ascultacumine și când mă vedeți, cereți-mi să vă fac o poză și să vă includ în proiect. Primii doi care vin la mine, câștigă fiecare câte un abonament dublu la Sonor, un festival unde vin formații foarte mișto, gen, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Les Elephants Bizarres, etc. Ceilalți vor fi incluși oricum în proiect.
Intră pe pagina proiectului Ascultă cu Mine ca să vezi mâine când mă îndrept spre Street Delivery. Acolo vă voi anunța când o să fiu și eu în zonă încât să nu mă căutați ”disperați” toată ziua. Probabil după-masa.
De-abia aștept să ne cunoaștem mâine la cel mai mișto festival de stradă din București!
Cât despre concertele de seară de la Sonor, ele vin ca o necesitate, având în vedere că după ora 23.00 nu prea mai ai voie să faci gălăgie în zona Verona. Așa că ne mutăm toți la Arenele Romane și nu ne oprim din distracție weekend-ul ăsta!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.