Star Trek Beyond #devazut

star-trek-beyond_146398056400

Tot ce trebuie să știți e că peste câteva sute de ani Beastie Boys vor salva lumea cu muzica lor!

Al treilea film din seria Star Trek produse de J.J. Abrams (acest nou Spielberg al cinematografiei americane) rulează fin în cinematografele de la noi, în special la IMAX. Așa că dacă sunteți în București și nu știți ce să faceți, vă sugerez să mergeți să vedeți Star Trek Beyond. Cred că mai nou se poate vedea și la Timișoara unde există a doua sală IMAX din România! 🙂

La primul film am crezut că nu se putea face un casting mai greșit, dar greșit am fost eu, pentru că toți se potrivesc de minune cu seria asta. Chris Pine e tembel de-a dreptul și toată zona asta de umor și miștocăreală a adus filmului o aromă pe care o pot gusta cu toții. Nu trebuie să-ți placă filmele SF sau să fi un mare fan al seriei Star Trek ca să te bucuri de filmul ăsta. Este, zic eu, pentru toată lumea.

În al treilea film al seriei, trecem un pic prin aceleași probleme existențiale ale căpitanului James T. Kirk și ale comandantului Spock, care de fiecare dată vor să renunțe la aventurile de pe nava Enterprise și să se apuce de ”antreprenoriat”, doar că aventurile alea îi aduc de fiecare dată mai aproape și totul se termină cu bine. Deja asta devine un pic clișeic în seria asta, dar nu într-un mod atât de nasol încât să ți se pară aiurea filmul.

În rest, iar ne întâlnim cu un extraterestru frustrat care vrea să distrugă lumea și iar echipajul de pe Enterprise este cel care salvează lumea (sau mă rog, mai degrabă o stație orbitală de dimensiuni planetare). Ajutor primesc din partea unei ”extraterestre” cu care nu m-ar deranja să fac un schimb cultural îndelungat, pe nume Jaylah.

Adevărul e că mă așteptam la ceva mai strong. Parcă mi s-a părut mai bun al doilea film Into Darkness, unde a jucat Benedict Cumberbatch, dar și cel actual e bun pentru colecție. Căci deja mă gândesc să fac un maraton cu cele trei filme, imediat ce apar pe Blu-Ray sau DVD (sunt old school, i know!).

Așa că băgați un Beyond weekendul ăsta la IMAX și la finalul filmului ședeți calm pe scaun și bucurați-vă de animațiile 3D care vă poartă printre planete și galaxii. Decât să stați în picioare să vă înghesuiți la ieșire, mai bine așteptați calm pe scaune.

Enjoy!

sursă foto: http://wallpapers.filmibeat.com/hollywood/movies/star-trek-beyond/wallpapers-c3-e42670-p32753.html

1 Comment Star Trek Beyond #devazut

  1. Pingback: Star Trek: Beyond (2016) – explorarea trecutului – filme care merită vazute

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.