Jocul cu pietre

Am fost invitat să mă duc să mă joc cu pietre. And I was like, okeeey, why not? PIATRAONLINE se pregătește de Black Friday, așa că mi-a trimis mie și altor bloggeri o invitație de a ne juca în showrooom-ul lor. Dacă te pregătești sau ești în cursul unei amenajări interioare sau exterioare, check this out!

Tot auzisem de PIATRAONLINE și cum spuneam cu altă ocazie, îmi plac brandurile care-și fac campanii în online deși nu te-ai aștepta să facă asta din cauza profilului de business. Ce facem? Vindem piatră. Bun, hai să intrăm în online! 🙂

Pe bune, suntem obișnuiți să vedem în online doar o anumită categorie de produse sau servicii, așa că n-am cum să nu susțin promovarea altor servicii, deoarece clientelă sunt sigur că există. Iar oamenii ăștia oferă piatră naturală de prin toate colțurile lumii de vreo 10 ani deja și au cel mai mare showroom și magazin online în acest sens. În showroom cel puțin, au peste 1500 de modele amenajate în spații-concept, iar eu sunt foarte curios ce-o să văd diseară. E prima oară când merg la ei și o să fac niște poze de-acolo ca să v-arăt.

Dacă ești fix în mijlocul unor amenajări interioare sau te pregătești de calvarul ăsta care se va tranforma în ceva mișto la final, e bine de știut că PIATRAONLINE oferă discounturi de până la 80% la peste 1 milion de kilograme de piatră naturală cu ocazia a Black Friday, care va avea loc vineri, 17 Noiembrie. În plus, dacă te abonezi la newsletterul lor, vei primi ofertele de Black Friday cu 30 de minute înaintea tuturor. Mda, aici nu vorbim de a cumpăra o cană la reducere, ci implică o reducere substanțială în costurile finale ale amenajărilor tale așa că e bine să te abonezi și la acel newsletter.

Noh, produsele pentru Black Friday vor putea fi găsite în showroom-ul lor din Aleea Teișani 137A, București, cât și pe site, aici: http://bit.ly/2iTU0rZ

Iar eu o să revin diseară cu niște poze din showroom. Până atunci, filmul de prezentare:

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.