Plant Nanny sau cum să bei apă ca să nu moară focile, pardon, plantele

 

Majoritatea aplicațiilor de pe mobil sunt inutile (în special rețelele sociale). Adică nu e ca și cum ți-ar schimba vreuna viața. Dar cele pe sănătate sunt chiar interesante. Și după câțiva ani am descoperit și eu printre prieteni una foarte mișto, care te cam face să bei apă așa cum trebuie.

Plant Nanny e o aplicație care îți spune cam câtă apă trebuie să bei zilnic în funcție de greutatea pe care o ai și stilul de viață (activ, sedentar sau normal). Dar nu e ca și cum te-ai ține de așa ceva, nu? Doar că cei de la Fourdesire s-au gândit să facă un pic de dramă din chestia asta. De fapt tu ai o aplicație prin care ai grijă de o plantă super drăguță care atunci când primește apă e fericită și îți zâmbește, iar când nu bei apă e tristă și mai că moare de sete.
De câte ori bei apă, intri în aplicație și îți ”uzi” și planta. Pe lângă asta poți să-ți setezi reminder-uri și să vezi un istoric al performanței tale. Totul ca tu să te ții de băut apă doar ca să nu-ți moară ”planta”. Apoi ai tot felul de badge-uri pe care le câștigi în funcție de performanțele tale și tot așa.
Dacă n-ați încercat-o, vi-o recomand. Cel puțin trebuie s-o încercați. Asta dacă nu beți îndeajuns de multă apă și aveți nevoie de cineva care să vă împingă de la spate 🙂
Poți să downloadezi aplicația de pe Google PlayiTunes și Windows Phone.
Sursă foto: Google Play

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.