Mr. Right

mr-right-toronto-film-festival3

Am fost și-am văzut Mr. Right. Am râs în continuu! E un fel de Natural Born Killers în varianta comedie. Neapărat tre să-l vedeți!

De mult n-am mai râs cu atâta poftă la un film. Și cine s-a ocupat de casting e genial. Sam Rockwell și Anna Kendrick fac cuplul ideal de ”cretini” de care n-o să te saturi vreodată.

E veșnica poveste în care ea se îndrăgostește de el, iar el este un criminal plătit, care acum își ucide contractorii pentru că nu mai crede în crimă! 🙂

E relația aia perfectă între doi nebuni. Replicile curg natural și pline de umor, iar scenele din film o să le savurezi cu mare plăcere. S-ar putea să fie un pic cam demoralizator dacă ești într-o relație boring și nu mai faceți nici unul vreun pas, sau filmul ăsta s-ar putea să vă trezească și să vă apropie și mai mult. Asta dacă vrei să mergi cu partenerul sau partenera. Dacă vrei să mergi cu prietenii, atunci clar o să te distrezi la maxim.

Mulțumesc Cinema City pentru invitație. Chiar aveam nevoie de o porție bună de râs!

Băi, pe bune, mergeți la film că e bestial! 🙂

2 Comments Mr. Right

 1. Nicu 28/04/2016 at 9:29 am

  Stii ce imi lipseste? Minimul ala de timp. La munca e nebunie totala, ca parca de Pasti se sfarseste lumea. Acasa parca e la fel. Iar cinema de noapte nu am auzit.

  Reply
  1. Alex Damian 28/04/2016 at 10:51 am

   Te înțeleg perfect. Eu am renunțat la muncă și la bani ca să am timp pentru mine! 🙂 Dar nu recomand asta tuturor! 🙂 Am timp de filme dar mai puțini bani de chirie și alte lucruri. :)))

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.