Comunicate

Processed with VSCO with a1 preset

Noh, iar am primit niște mailuri interesante. Hai să vedem despre ce e vorba!

Maratonul București pentru Echipa HOSPICE

Înscrie-te la Maraton și ia startul pe 9 octombrie din Piața Constituției pentru pacienții îngrijiți gratuit de HOSPICE Casa Speranței. Copiii și adulții care suferă de o boală incurabilă contează pe ajutorul celor ca tine, celor care nu pot fi indiferenți la suferința celorlalți, pentru a trăi în demnitate fiecare clipă.

Poți alege una din cele patru curse: Cursa populară (3,6 Km), Ștafetă (4x 10.5 km), Semimaraton (21,097 km) si Maraton (42.195 km).

HOSPICE Casa Speranței participă la Maratonul București pentru a strânge fonduri care vor fi folosite la îngrijirea paliativă a copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Astfel că, pentru a face parte din Team HOSPICE, te rog să strângi minimum 250 de lei până pe 23 septembrie, data până la care se pot face înscrieri. Diferența până la 500 lei, poate fi strânsă până in ziua cursei. O parte din această sumă acoperă taxa de înscriere la eveniment pe care HOSPICE o plătește organizatorilor, tricoul personalizat pe care îl primești și celelalte cheltuielile făcute de organizația noastră cu ocazia maratonului, restul urmând să fie folosit pentru susținerea serviciilor oferite de HOSPICE pacienților aflați în îngrijirea fundației.

Pentru înscrieri, te rog să accesezi link-ul: http://team.hospice.ro/wp-content/uploads/2016/07/1.-Pachet-Informational-Alergatori_RO_links.pdf

 

Noutăți de la Divan Film Festival: “Proiectul 5C” dedicat tinerilor critici de film din Europa ajunge în Portul Cultural Cetate, iar în cadrul celei patra ediții a simpozionului organizat de Divan Film Festival se va discuta despre viața urbană din filmele balcanice.
În perioada 22 – 24 august, Divan Film Festival va găzdui în Portul Cultural Cetate „Proiectul 5C”, un program itinerant de cultură cinematografică dedicat tinerilor critici de cinema. Proiectul este realizat în colaborare cu Asociația Institutul Cultural Balcanic (România), Adriapol (Albania), Balkanski Kulturni Krug (Croația) și Altcine (Grecia), cu sprijinul Programului Media al UE.
Aylin & The Lucky Charms lansează “My favorite melody”. Aylin & The Lucky Charms aduc publicului o piesă de vară, optimistă și lejeră ca o vacanță. Piesa “My favorite melody” s-a lansat astăzi odată cu videoclipul, filmat de curând alături de câțiva prieteni ai trupei.

https://youtu.be/sndhdOGM9mk

In luna august, vizita la Cinema City iti aduce cele mai asteptate premiere cinematografice ale lunii, precum si numeroase premii. „Suicide Squad”, „The Secret Life of Pets”, „Pete’s Dragon” sau „Ben-Hur” sunt cateva dintre cele mai spectaculoase premiere care iti aduc portii duble de aventura si spectacol, pentru toate gusturile.

Pana pe 31 august, ia-ti bilet la film si poti castiga peste 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, in toate cele 23 de locatii Cinema City din tara. Iar daca te simti norocos, poti intra in concurs si pentru marile premii ale verii: o masina Toyota Aygo, o excursie in Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour in valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorti.

 

A doua ediție a evenimentului independent bienal CUCA, organizat de Fundația DALA, va avea loc între 19 și 21 august 2016 în localitatea Cârțișoara, din județul Sibiu, și va găzdui muzicieni, ateliere performative și artiști rezidenți.

“Ne dorim să oferim participanților un spațiu relaxant, în care heavy metal-ul și video gaming-ul, playground-urile audio pentru copii și arta contemporană, banda desenată și field recording-ul performeazăși interacționează cu publicul spontan și empatic”, spun organizatorii.

Prețul unui abonament care include și loc de campare pentru cort este de 90 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro.

 

Un proiect special F64. E vorba de „Fotografia – pasiune si meserie“ dedicat consultantilor magazinului. Prin acesta, in urmatoarele luni, F64 va prezenta povestile oamenilor pasionati de fotografie, implicarea de care au dat dovada, obstacolele intampinate si motivatia de a continua.

Este, totodata, un moment excelent pentru un astfel de proiect. Fotografia trece prin cea mai buna perioada: este accesibila de pe telefoane, computere, camere foto digitale, cat si prin camere foto vintage – pe film sau prin procese ca ambrotipia, toate pentru a contribui la pastrarea amintirilor create si emotiilor adunate.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.