Doctor Strange #devăzut!

doctor_strange_2016-hd

Băăăăi, deci Doctor Strange e The SHIT!!! E super bun filmul! Weekendul ăsta musai să mergeți să-l vedeți.

Nu pot să spun că mă dau în vânt după super eroi. O făceam la o anumită vârstă. Și am avut un singur preferat. Batman. Dar asta din cauza lui Tim Burton.

Am văzut cam toate filmele cu super eroi din ultimii ani (cel mai tare m-au plictisit alea cu Spider Man, de ăla nu mi-a plăcut niciodată). Dar filmele cu Avengers au devenit o adevărată rețetă de scos producții pe bandă rulantă. Și la fiecare episod (căci pare a fi deja un serial) ești anunțat că nu știu ce-o să fie, ce-o să se întâmple, că filmul anului, că nu s-a mai făcut, că etc. Mda, filme cu efecte speciale, bugete, super eroi, mnoh, să fie.

Dar Doctor Strange e altceva. N-ai spune că e un produs Marvel dacă n-ar avea acele scene comerciale siropoase. Dar de data asta oamenii s-au dus departe. În special pe zona de efecte speciale care sunt mind fuck! Inception e mic copil. Chiar și povestea în sine e mult mai atractivă față de ce-am văzut până acum la filmele cu super eroi.

Nu, pe bune, chiar s-au depășit mult cu filmul ăsta. Și în mod obligatoriu tre să mergeți la IMAX să-l vedeți. Știi cum e? Avatar e pe primul loc în rândul preferințelor mele de IMAX. Nu, nu a detronat Avatarul, dar Doctor Strange cam vine pe locul doi la efecte speciale după Avatar. Cel puțin impresia pe care ți-o lasă când îl vezi în sala de cinema.

Pe lângă asta e și mult umor în film și punctat fix când trebuie și unde trebuie, iar castingul bine ales. Apropo de casting, în film apare Benedict Wong, pe care nu știam de unde naiba îl știu. Și apoi mi-am amintit. A jucat în serialul Marco Polo de pe Netflix și îmi place foarte mult de el pentru că are o voce absolut genială. Fix voce de-aia de mongol autentic. E foarte mișto gagiul!

Hai, mai băgați odată trailerul și faceți o rezervare în sala IMAX pentru a înțelege cum trebuie efectele alea 3D.

Ah, și încă ceva! Nu mai plecați mă nene din sală cum vedeți The End. Filmele Marvel nu se termină decât atunci când se închide cu totul proiectorul. Trust me! Așteptați până la final de tot!

sursă foto

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.