Happy Cinema

Ieri am fost la deschiderea Happy Cinema din Liberty Center și m-am tăvălit pe jos de râs la comedia Office Christmas Party. N-am mai râs așa bine de la Hangover încoace. Ah, și de la Masterminds. Așa că vă recomand filmul ăsta dacă aveți chef de o porție bună de râs!

De fapt, e o redeschidere a cinema-ului din Gipsy Mall, pardon, Liberty Mall. Nu tre să ne ascundem după degete. Așa a fost tot timpul denumit. Asta pentru că mall-ul e plasat în zona Rahova (zona e safe, stați liniștiți), doar că face parte din categoria mall-urilor falimentare. Alea care au considerat că dacă deschid mall-uri cu magazine pentru săraci or să aibă succes. Nu, nu în țara asta. Oamenii nu au nevoie să li se aducă aminte statutul social. Mor de foame și tot în Băneasa se duc.

Dar eu obișnuiam să mă duc la cinema-ul de aici din mai multe motive. Primul era că avea prețuri decente. Îmi permiteam să mă duc să văd mai multe filme, nu doar blockbuster-uri. Apoi pentru că sălile erau foarte curate, moderne și venea puțină lume, era ca un fel de my own private cinema. Iar al treilea motiv era că toate sălile erau dotate cu proiectoare digitale (pe vremea când unele cinematografe concurente încă rulau filme de pe rolă).

Eh, m-am întors aseară și am găsit cam același cinema. Prețurile super decente. Un meniu nachos cred că e vreo 16 lei parcă, miercurea ai 1+1 gratis la bilete, iar vineri după ora 22:00 te costă 11 lei biletul. 11 LEI!!! Când naiba ai mai dat 11 lei pe un bilet de cinema și să nu te lipești de tapițeria tocită a scaunului? :)))

Anyway, aseară a trebuit să aleg între mai multe filme. Au fost câteva desene pentru copii (nu știu de ce organizatorii au presupus că toți avem copii, că așa au zis la un moment dat), Underworld, un film românesc parcă, dar am ales clar o comedie. Aveam chef să râd și să mă destresez.

Băi, Office Christmas Party e genial. Jur! E cu Jason Bateman, Jennifer Aniston, T.J. Miller și Olivia Munn. Pe mulți o să-i recunoașteți din comedii precum Hangover, Horrible Bosses, Masterminds, etc. De fapt e genul ăla de film. Cu glume super tâmpite care te face să te întrebi de ce naiba râzi la ele. Pe lângă faptul că e de sezon și de Crăciun, eu zic că filmul ăsta pică la fix pentru a ne destinde după ultimele zile în care ne-am agitat și enervat atâta. N-o să vă spun despre ce e vorba în film pentru că n-ai cum să faci recenzie la o comedie. Poți doar să spui că e bună sau nu. Și comedia asta e foarte bună!

Mai aveam de ales să văd Allied, dar îl văzusem deja și mi se pare că e un film foarte slab. M-am ferit să scriu ceva de el, nu știu, poate altora le-a plăcut, dar eu aveam așteptări foarte mari. Subiectul e mișto, dar aștepți vreo două ore pentru un singur moment emoționant la final. Nu se compară nici pe departe cu Mr. and Mrs. Smith și pare că nu există nici o chimie între Brad și Marion. Anyway…

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.