Comunicate 27.02.17

Nokia a avut o idee genială cu remake-ul 3310, ceva ce ar fi putut propulsa iar numele pe piața telefoanelor mobile. Din păcate a scos cel mai urât telefon sub sigla Nokia și deja va fi dat uitării. Asta și ce-am mai primit pe mail, într-o serie de comunicate.

Noul Nokia 3310

Când am auzit, am zis că e cea mai genială și hipsterească idee. Să faci un remake după 3310. Bine, n-a fost telefonul meu preferat atunci, dar știi aia, ”sunt fan Nokia de mic”. Eu am pornit cu 5110 iar apoi preferatul a devenit 6600 pe care îl mai am și acum și-l iau cu mine în mormânt! Mi-a luat mult timp până când mi l-am permis, d-aia. 🙂 Dar de-abia așteptam lansarea noului 3310 ca apoi să mi-l iau. Ei bine, de asta au fost ei în stare:

Arată sinistru! Nici măcar copilului tău nu-i poți da așa ceva să se joace. Arată fix ca o copie făcută de ”chineji” pe vapor. Un fel de Adidos, Nokian, Panascanic, produse pe care le găseai la noi în târguri sau Dragonul Roșu. Cam de atât au fost ei în stare. Nu știu, i-a blestemat cineva la un moment dat. Au rămas fixați pe sistemul lor de operare Symbian. Apoi au trecut prea târziu la Windows (ce-a fost în capul lor???) și când era mult, dar mult prea târziu, au trecut la Android. Sincer, speram să nu facă greșeala și acum, dar nah. Și ce-i mai tare, specificațiile sunt fix alea din anii 2000. Are cameră foto de 2 megapixeli! :)))))) Cum să faci asta? Nu dai 50 de euro doar pe un știft pe care nu-l poți folosi! Memoria internă e în Mega, nu în Giga, tot ca-n anii 2000! :)))) WTF??? Sincer, m-așteptam la altceva, precum poza de mai jos. Dacă scoteau chestia asta, m-aș fi dus mândru la orice cafenea de hipster, îl puneam mândru pe masă, mi-aș fi băut cafeaua și până seara mi-aș fi tras-o cu cele mai mișto and hipsterish chicks ever! :))

Premiile Oscar

N-are rost să mai vorbesc. Poate că așa a fost dintotdeauna și am fost eu prea naiv, dar în ultimii ani mi se pare din ce în ce mai evident că filmele nu sunt alese pe merit, ci pe conjunctura politică și socială. Așa că am dormit foarte liniștit azi-noapte. Mă bucur totuși că a câștigat Zootopia de Disney. Și apropo de Disney.

IMAX mărește parteneriatul cu Disney până în 2019

Asta înseamnă că cel puțin până în 2019 ne vom bucura de filmele de sub gigantul Disney în sălile IMAX. Filme precum Beauty and the Beast, A Wrinkle in Time, Mulan, tot ce înseamnă Pixar, continuările Marvel și toată seria asta nouă și alambicată de Star Wars, de nu mai știi dacă noul film e o continuare sau e un alt episod care se întâmplă… anyway.

EFdeN demarează 10 noi programe pentru 2017

Omenii de la EFdeN fac niște lucruri tare faine. Sunt un pic rupți de realitatea din România. Noi suntem în 1990, ei sunt în 2017. Dar oamenii de genul ăsta fac diferența. Au pornit cu un prototip de casă care folosește energia regenerabilă, iar programele pe anul ăsta includ educarea și conștientizarea, promovarea energiei regenerabile, case solare și eficiente energetic, ce mai, SF-uri! 🙂 Intrați aici ca să aflați mai multe.

Grand Cinema & More și-a lansat vlog

Foarte tare ideea! N-am treabă cu cei de la cinema Băneasa, dar am primit de la cineva știrea că și-au făcut un vlog săptămânal în care vorbesc despre filmele care rulează la cinema. Qwel! Aici e canalul lor de YouTube. Check it out!

Înscrieri pentru atelierul de actorie susținut de Mihaela Mihuț, regizorul #selfie69

Cursul va dura șase zile, de luni, 6 martie, până sâmbătă, 11 martie, și va avea loc la Teatrul UNTEATRU, între orele 14 – 19. Vor fi selectați maxim 15 participanți, iar prețul este de 1.000 ron. Pentru înscriere, este necesar un CV și o scrisoare de intenție, trimise la adresa masterclasszazu@gmail.com

VSCO trece la membership pentru noi facilități și sute de filtre foto.

VSCO, aplicația de editare foto introduce membership-ul, dacă vrei să faci parte din liga șmecheră. Practic, ai acces la sute de filtre care sunt adăugate în mod constant și multe alte opțiuni de editare foto. Dacă nu te mai mulțumește ceea ce-ți oferă aplicația în mod gratuit, atunci plătești 20 de dolari pe an și ai parte de pachetul complet. Membership-ul este accesibil chiar din modul store al aplicației. Eu încă sunt ok cu ce am. 🙂

IKEA deschide Popasul Urban

Am pus niște poze săptămâna trecută de acolo (pe instagram mă găsiți cu @psihotrop). E un loc fain unde poți vedea cele mai noi produse IKEA pe care ți le poți comanda online. Nu le poți cumpăra de-acolo, e mai mult un showroom în ideea de prezentare. Dar locul poate fi folosit și ca mod de relaxare. Dacă vrei să stai de vorbă cu un prieten/prietenă, intrați în showroom și vă alegeți un loc unde să stați. Sau poate chiar vreți să lucrați și n-aveți unde. Totul moca! Nu vă întreabă nimeni nimic și n-o să vă deranjeze nimeni. Încercați, căci minunăția asta e deschisă până pe la sfârșitul lunii martie.

 

Gata. Doamne ce urât e Nokia-ul ăla! Deci, cine a câștigat Oscarul? :)))

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.