Life #devăzut

Am fost ieri să văd LIFE. M-așteptam să văd ceva care să ajungă din urmă Gravity, dar e doar un thriller SF corespunzător.

Sunt fan SF-uri și mă uit la Interstellar, Gravity sau Event Horizon fără număr. 🙂 Așa că atunci când mai apare câte-un SF, grabs popcorn and enjoy the movies.

LIFE părea din trailer să fie o chestie super șmecheră. Distribuția contribuia din plin la așteptările filmului și nu m-așteptam să dezamăgească în vreun fel.

Din păcate nu e un film care să te dea pe spate. Don’t get me wrong, e un thriller SF care reușește să te țină în priză cam tot filmul, chiar dacă sunt și vreo două momente romanticoase boring necesare. Imaginea e foarte mișto, efectele speciale te trimit câteodată cu gândul la Gravity, actorii își fac treaba foarte bine, doar că filmul rămâne fixat în rețeta de thriller clasic, iar din cauza asta scenariul devine extrem de previzibil. Adică există anumite clișee pe care oricât de bun actor ai fi, n-ai cum să salvezi scenariul.

Deci, merită văzut? Eu zic că da, în special dacă ești fan al genului. Mie mi-a plăcut și nu regret că l-am văzut. Și de mers la cinema că acolo te bucuri de efectele speciale și de sunetul surround. Dar dacă nu prea le ai cu SF-urile, mai bine alegi altceva. Nu de alta, dar puținii spectatori tot găseau motive să intre și să iasă din sală în timpul filmului. Probabil că se plictiseau grav. 🙂

sursă foto

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.