Speaker la Webstock 2017

Multe ediții la rând am fost ca simplu blogger, anul ăsta este pentru prima oară când voi fi speaker în cadrul unui panel. Yuhuuu! Și mă puteți vedea și online, direct de pe blog, de la 14:30

Webstock este cea mai mare conferință de social media din România. Și pe bună dreptate. M-am apucat de blogging prin 2008, dar era mai mult sub formă de jurnal, habar n-aveam cum să mă promovez sau cum să-mi promovez blogul. Încet, încet, am ajuns la Webstock, am dat peste bloggeri și lucrurile au început să se schimbe.

Da, e posibil ca multe dintre speech-uri să nu te ajute, dar cel mai mult ajută networking-ul de acolo. Gândește-te că nu vin doar bloggeri, vin oameni din agenții, oameni de la brand-uri, se fac diverse activări, iar în pauză nu tre să te gândești doar la mâncare ca mine, ci la faptul că trebuie să vorbești cu cât mai multă lume și să te faci cât mai cunoscut.

Cam ăsta e secretul. Dacă vii doar să asculți și stai retras într-un colț n-o să rezolvi foarte multe lucruri. Sfatul meu, pe care am ajuns să-l urmez la fiecare ediție, e să te folosești de ce-ți spun oamenii ăia acolo, dar să te faci și remarcat în același timp. Ambele funcționează hand in hand, ca să zic așa.

Și cum spuneam, sunt mândru că anul ăsta mă voi număra printre speakeri, după ce multe ediții la rând am fost un pic invidios pe alții care făceau asta. Dar perseverența și pasiunea cu care faci lucrurile dau roade și chestia asta nu poate fi ignorată.

Voi vorbi în panelul de Instagram Session despre compoziție și editare în fotografie de la 14:30. Alături de mine se vor afla Robert Katai și Mihai Baloianu, iar Cristian Florea va fi moderatorul sesiunii. Tocmai ce mi-am finalizat o prezentare, dar mai mult aș vrea să mă axez pe o demonstrație live de fotografie și editare.

Dacă nu te vei afla în sală, mă poți urmări și live pe site-ul webstock, sau direct mai jos:

La final trebuie să-i mulțumesc lui Cristian Manafu pentru invitație și să-l felicit pentru un eveniment pe care-l face de vreo 10 ani de zile și care de fiecare dată iese așa cum trebuie.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.