Primiți cu Ragnaroku? #devăzut

Încă un episod din seria Marvel. Din serialul Marvel cred că ar trebui să spun. Merită? Mda, e mișto, e funny, mai ales dacă-ți place seria. E entertaining.

Am fost săptămâna trecută să-l văd. După Spiderman nu credeam că vreau să mai văd vreun film Marvel, nu de alta dar mi se păreau din ce în ce mai proaste și mai de duzină.

Ragnaroku totuși mi se pare că e și mai fun ca episoadele anterioare, umor ironic și efecte speciale mult mai mișto. De-aia zic că merită.

Povestea oricum pare o combinație dubioasă între Lord of the Rings și Star Wars, dar nu contează, că vine Cate Blanchet și se rezolvă totul. Mda, Cate este Zee most perfect woman ever to live on this planet and your argument is invalid.

Dacă încă nu l-ai văzut, îți sugerez s-o faci dacă ai chef să scapi vreo două ore din stresul cotidian (nu-mi vine să cred că am folosit expresia ”stres cotidian”). Chiar e fun.

Stăteam la un moment dat și mă gândeam că m-am obișnuit prea mult cu efectele speciale atât de complexe, dar jur că mă uitam la unele scene și încercam să-mi dau seama, cum frate filmezi ceva de genul ăsta, cum, cum, cum??? Pentru că da, efectele speciale sunt demențiale și sunt niște cadre pe-acolo super super mișto! Iar la IMAX, obsesia mea, se vede blanao! 🙂

Iar Jeff Goldblum e ”cretin”, ca să ne-nțelegem! :)))

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.