All That Sound

Well, it’s happening again! And again and again and so on and on.
Avem din nou concert cu pianistul american de origine romana Valentin Radu, azi la CCSB adica Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. Sau mai usor, langa Silver Church.
Am mai avut astfel de concerte si in trecut iar publicul se pare ca a gustat reteta. Musical-uri, jazz, spiritual, pop rock, chestii de genul asta cantate de un cor si acompaniate de pian.
Dar chiar daca acest concert s-a mai repetat (ca idee nu ca si repertoriu) sunt sigur ca inca sunt oameni care n-au mai fost la un asemenea concert. Eu zic ca merita sa va bagati mai ales ca intrarea e ca de obicei gratuita.
Muzica e foarte faina. Sunt destule piese care sunt sigur ca le-ati auzit si o sa le fredonati alaturi de noi. Va fi o seara plina de staif, parca asa se zice, iar noi va asteptam intr-o tinuta eleganta de seara si cu un repertoriu pe masura.
Ne vom zbantui pe ritmuri de rock & roll si vom calma spiritele si cu cantece de leagan. Bai, e marfa atmosfera ce sa mai. Si la asta contribuie foarte mult si Valentin. E nebun clar si asta aduce un farmec inegalabil concertului, sau ar trebui sa-i spun mai degraba show-ului.
Nebunia incepe la 8 si o sa va cam tina ceva pe scaune, sau de ce nu, sa va ridicati si sa dansati.
See you there!

2 Comments All That Sound

  1. cezaronero 18/11/2010 at 7:33 am

    Alecule, Valentin nu e de origine americana, e american de origine romana 😉

    Reply
  2. Alexandru Damian 19/11/2010 at 5:54 am

    Daaa, ai dreptate! Vorbeste atat de mult "americana" ca m-am incurcat 🙂

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.