For the Beauty of the Earth

În această seară a avut loc la Sala Radio din București concertul ”For the Beauty of the Earth” susținut de Corul de Copii Radio. Spectacolul vine ca o încheiere a Lunii Pământului alături de alte evenimente precum Earth Hour, cu un repertoriu ce a inclus ”Opereta Ecologica en Quatro Actos” de Alberto Grau, Adiemus – Songs of Sanctuary de Karl Jenkins și bineînțeles ”For the Beauty of the Earth” de John Rutter.

Spectacolul a fost deosebit ca de obicei impresionând prin mișcările scenice simple dar pline de subînțeles, precum și colaborarea cu doi percuționiști ce a adus un plus important muzicii. Copiii sunt extraordinari și foarte buni în ceea ce fac. Din păcate în sală se află în continuare mai mulți părinți și prieteni decât public dornic de a asculta ceva nou. Este destul de frustrant la început dar apoi începi să te gândești că totuși acești copii cântă de plăcere și cât timp vor face asta e un semn bun. Totuși, pentru cei curioși, am surprins un fragment din timpul concertului.
Dirijorul Voicu Popescu alături de Corul de Copii Radio

7 Comments For the Beauty of the Earth

 1. simona codreanu 08/05/2011 at 9:55 pm

  Am mers asta seara la Sala Radio impreuna cu cativa dintre elevii mei si parintii lor ! Unii dintre copii, parca nici nu mai respirau, erau atat de atenti si fascinati de ceea ce se intampla pe scena, iar la final nu intelegeau de ce s-a terminat atat de repede !
  Toti am plecat acasa incantati si cu inimile pline de bucurie !
  Asteptam cu mare interes urmatorul concert!
  Bravo Voicu Popescu ! Bravo copii !

  Reply
 2. Alexandru Damian 12/05/2011 at 8:11 pm

  Da, copiii cu siguranta ca vor fi intotdeauna atrasi de un astfel de spectacol. Din pacate multi parinti nu vad potentialul acestor programe si nici nu-i inteleg rostul.

  Reply
 3. Anunturi Iasi 06/09/2011 at 8:20 am

  Buna
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri – 3 way link exchange – in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  Va doresc toate cele bune.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.