Renault Road Show Fail

Normal că mi-am tot repetat că o să mă axez doar pe un anumit domeniu pe acest blog, dar sunt lucruri la care nu pot renunţa. Şi anume, când cineva mă enervează la culme nu am cum să nu ma cert şi să fac tărăboi.
Weekend-ul trecut s-a petrecut cică mare road show organizat de Renault. Totul în faţa Casei Poporului. Se anunţase încă din vară. Şi cum deţin o maşină a acestui producător, am devenit într-un fel sau altul fan al acestei mărci.
Şi-aşa m-am dus eu plin de voie în acea sâmbătă mohorâtă către acest road show, invitat fiind prin reclamele făcute în presă de către Renault. Scris negru pe alb, accesul publicului gratuit. Ce să-ţi doreşti mai mult? Doar că….

Asta a fost imaginea de primire. De cum vii din bulevardul Unirii, calea cea mai folosită de oameni pentru a ajunge în piaţa din faţa Casei Poporului, te întâmpina un gard. Dincolo de gard se petrecea acţiunea, normal. Nişte Megane Trophy-uri întoarse cu spatele şi nişte paddock-uri zărite de la distanţă.

Cam asta puteai să faci acolo, să te pozezi cu un gard şi poate poate s-o vedea şi vreo maşină.

Am reuşit să stau la coadă şi să mă strecor la marginea gardului ca să pot să fac şi eu o poză la boxa Renault. Ce kkt? La Bucharest Ring am intrat la boxe în timpul curselor, nimeni nu m-a întrebat de sănătate pe când rămăsesem înţepenit cu degetul pe declanşator, asurzit fiind de zgomotul maşinilor. Pentru a vedea, dă click aici.
Mă duc la informaţii şi întreb pe unde intru (refuzam să cred că acolo la gard se termină totul). Inutil cortul de informaţii. Fetiţele alea răspundeau în cunoştiinţă de cauză doar dacă le întrebai de farduri probabil, nicidecum de programul şi organizarea show-ului.
Zic să mă îndrept către Boutique Shop să rămân şi eu cu o amintire. Mi-amintesc de un shop, tot de la Bucharest Ring, cât de bine era prezentat. Intrai înăuntru şi te uitai liniştit la produse şi apoi le alegeai şi le plăteai la casă.

Eh, cam ăsta era shop-ul boutique al Renault-ului. Un alt cort împuţit unde oamenii se îngrămădeau care mai de care încercând să-şi dea seama ce ar putea să cumpere. Şi cum orice gămadă cere vârf, aşa au făcut vânzare şi cei de la Renault. Pentru că dacă totul ar fi fost civilizat, oamenii probabil nu s-ar mai fi inghesuit. Oricum, poza de mai sus a fost făcută sâmbătă pe la 10.30. Duminică a fost horror. Şi oricum, sâmbătă pe la 11 deja nu mai aveau tricouri şi şepci.

M-am mai liniştit un pic văzând expuse modelele sport Renault care de fapt erau ale pasionaţilor şi membrilor clubului Renault Sport Romania.

Mai mulţi draci când iar am dat de Ponta. El e copilot mă, ce ştiţi voi? Habar n-aveţi cât timp liber poţi să ai când eşti angajat ca politician. Cum dracu să scrie Ponta pe maşina aia?..

Apogeul nervilor s-a întâmplat în acest loc. Am ajuns la tribune. Dar surpriză, la tribune n-ai voie. E doar pentru VIP-uri şi presă. Ei întotdeauna stau la loc de cinste. Şi care-i treaba asta de folosim VIP la orice? Zi frate, pentru prieteni şi-atât. Am făcut special poza de mai sus pentru a arăta tuturor celor care n-au fost şi despre care bineînţeles că presa nu a scris, locul destinat publicului invitat pentru a privi show-ul. Exact în acest spaţiu extrem de îngust au fost invitaţi oamenii să se bucure de show. Dedicaţie specială, gard împotriva fotografiilor. Doar cei care au stat lipiţi de gard au putut să mai strecoare ceva ceva.
Bineînţeles că a început show-ul şi lumea a început să se împingă în gard. Tribunele goale. Şi mai funny a fost când MC-ul Vintilă întreabă publicul de la distanţă de ce dracu se inghesuie acolo când tribunele sunt goale. Subit, oamenii cred că au primit undă verde la tribune şi se bulucesc toţi. Dar badigarzii îşi fac treaba foarte bine şi îi împing pe fraieri înapoi. Tribunele au mai rămas goale încă vreo juma de oră,o oră până când şi-au dat seama cretinii că nu le vin invitaţii. Şi iarăşi buluceala. A doua zi însă nu s-a întâmplat la fel.

Cam asta s-a văzut la Renault Road Show, dacă erai un om normal şi nu un VIP sau vreun purtător de ecuson de presă. Normal că presa a intrat pe unde a vrut şi pe unde a fost invitată.

Cam ce-am reuşit şi eu să prind până am căpiat de nervi şi oboseală şi am plecat acasă.

Mare show de carnaval şi costume :)) Vreo 10-15 oameni, costumaţi săracii fără a avea vreo legătură cu tot ce se întâmpla acolo.


Cică au fost tot felul de prezentări şi demonstraţii de forţă dar eu n-am văzut nimic. Şi chiar nu sunt genul care să stau şi să mă înghesui ca un animal. Ca să ce? Să-i văd cât de mulţumiţi sunt de rezultat? Doar uitaţi-vă dedesubt cam cum au privit oamenii show-ul asta.

Şi stau acum şi mă întreb. Pentru cine puii mei au organizat ei treaba asta? Cum să fi atât de oligofren şi de retardat şi de tâmpit încât să “organizezi” aşa ceva? Deci pe bune, oamenii ăştia au fost plătiţi pentru “organizarea” asta. Şi tot noi suntem proştii care ne ducem. Măcar ştiu că aplauzele au fost puţine, asta pentru că se citea sictirul oamenilor. Plus faptul că nu înţelegeai de ce să aplauzi. Ce s-a întâmplat? A fost vreo cursă ceva? Am auzit parcă ceva, dar n-am văzut nimic, jur.
Aşadar, mulţumesc foarte mult Renault pentru deosebitul show organizat şi aş vrea să-i transmit numai urări de bine şi Sărbători Fericite idioatei care stătea cu lista de VIP-uri în mână ca să ai acces la tribună. Auzi ce-mi zice ea, că s-a anunţat ora de începere a show-ului dacă vroiam să prind loc de privit….adică de strivit mufa în gard. MORI făh cretino şi dă-ţi foc singură!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.