Best Instagrams

Stau pe Instagram mai mult decât ar trebui probabil dar e o platformă care oferă mult mai mult potențial față de Facebook, după părerea mea. Se fac niște campanii foarte mișto și se investește din ce în ce mai mult în Instagram pentru a-ți promova produsele. Probabil cea mai masivă e cea a celor de la Mercedes Benz USA unde puteți găsi mai multe detalii aici. Gen, faci niște poze cu un merțan ce ți-a fost împrumutat, pui un hashtag și aduni cât mai multe like-uri și e posibil să pleci cu mașina acasă.
Urmăresc pe Instagram de la fotografi profesioniști care își promovează munca sau branduri care își fac simțită din ce în ce mai mult prezența pe platformă (Beats by Dr. Dre, H&M, BMW, etc) până la pițipoance care nu doar își fac poze singure (sau selfie-uri) ci în același timp fac și reclamă ”țoalelor” cu care sunt îmbrăcate sau accesorilor de genul Gucci, Louis Vuitton și alte branduri de gen. Cu alte cuvinte pițipongeala a devenit foarte profitabilă pe platforma de Instagram. 
In România Instagramul intră destul de greu și chiar și mai greu în campanii. Cu siguranță că nu ne comparăm cu impactul pe care îl are în State dar inițiative există. La cea mai cunoscută am făcut parte alături de Foto Union Studio care a organizat prima tabără de fotografie Instagram pentru bloggeri din România. Toate fotografiile au fost realizate cu telefonul mobil și urcate pe Instagram. Fără DSLR-uri, fără alte aparate foto.  Numai hashtag-ul #tfb4 a adunat 1712 fotografii pe Instagram până în prezent realizate de doar 16 bloggeri.
Oricum, de când dau cu degetul în sus zilnic pe Instagram am dat peste niște conturi foarte originale, s-au creat trend-uri în fotografie și am dat peste niște poze geniale. Preferata mea este de departe cea de jos făcută de Delaine Dacko din New York care a surprins probabil cea mai tare coincidență fotografică. Dacă o să vă uitați cu atenție o să înțelegeți despre ce e vorba. Puteți să-i accesați contul lui deemarion pentru mai multe imagini mișto din New York.
 A doua fotografie care mi-a rămas pe retină e cea a Mahinei Alexander de prin Kauai. Adică o insulă din Hawaii, nimic special. Fotografiile parțial subacvatice pot fi superbe dacă știi să le faci iar mie asta mi se pare genială. Pozele cică le face de cele mai multe ori cu telefonul în husă subacvatică sau cu gopro-ul. Contul ei este mahiiina. Și da, este fotomodel dar o să găsiți multe imagini subacvatice faine.
A treia vine tot de pe la un fotogmodel doar că îmi place imaginea în sine și compoziția ei. Ele două perpendicular pe cerul care se reflectă în mare, mă rog, vă prindeți voi. Contul ei este kennysweeney411.
La sfârșitul fiecărei săptămâni o să postez cele mai bune imagini pe care le găsesc pe Instagram. Dacă nu ți-ai descărcat încă aplicația poți s-o faci de aici pentru Android și de aici pentru Apple

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.