2 Documentare

De ieșit pe vremea asta nu prea ai unde să ieși, ultimele filme importante le-ai cam văzut, așa că ce-ai zice de niște documentare? Eu tocmai am văzut cel mai mind blowing, mind fuck, mind socio path documentar ever! Să vă dau un hint? Un om și-a însușit identitatea unui copil dispărut de 3 ani și a convins pe toată lumea că el era persoana căutată. Și nu se oprește aici!

Prea multe nu vreau să vă spun dar tot ceea ce e prezentat în acest documentar e după un caz real. E vorba de un tip din Spania care a pretins că este un copil dispărut cu vreo 3 ani în urmă în Texas, Statele Unite. Cum a reușit să convingă pe toată lumea de chestia asta, îți cam dă fiori pe șira spinării. Cred că și trailerul o să vă convingă să vă uitați la el. Și da, cum la noi în cinematografe nu rulează documentare, singura soluție e să-l găsiți pe torente.

Și dacă tot e iarnă afară vă mai propun un documentar de sezon. Pe ăsta musai să-l căutați în full HD. E despre sporturi extreme gen snowboard și free skiing dar imaginile sunt absolut superbe. Niște cadre bestiale or să te țină cu o cană de ceai cald în mână și o să-ți cam dorești să vezi pe viu locurile alea. Nu mai zic de coloana sonoră pe care o am deja la downloadat. E vorba de Into The Mind:

Enjoy your weather!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.