Cine vrea să meargă în Malta să ridice un deget, nu două!

  Bun, deci cum? Pur și simplu ridic un deget și pot să… ajung în Malta?
 Da, e atât de simplu. Bine, acum nu-ți imagina că toată lumea ridică un deget și se teleportează în Malta direct în mijlocul mulțimii la Isle of MTV. Dar îți spun exact ce trebuie să faci și o să ți se pară la fel de simplu ca teleportarea.

 Știi, de fapt cam totul e simplu acum. Adică uite, îmi amintesc că acum câțiva ani îmi doream să ajung la un festival de muzică de stradă, în Germania. Îmi spusese un prieten despre el și mă atrăgea ideea. Ba chiar îmi copiasem pe hard un filmuleț din care să înțeleg mai multe. Asta pentru că pe vremea aia nu puteai să dai share pe Mirc. 
 Mirc ce?
 Da, dacă vrei să știi cum arăta o ”rețea de socializare” acum vreo 10 ani, caută Mirc pe Google Images și o să rămâi șocat. Pe lângă faptul că n-o să înțelegi nimic din textele scrise, n-aveai cum să dai share unor fotografii sau clipuri. Și nu mai zic că era mult mai rapid să te îmbraci, să-ți iei hardul cu tine, să te duci la un prieten, să-ți copiezi un filmuleț de 5 mega și să te întorci acasă să-l vezi. Și asta doar pentru că dura o noaptea întreagă să-ți downloadezi un mp3 🙂 
 Genul ăla de festival la care voiam să merg în Germania s-a ținut totuși și la noi dar sub o altă formă. Mai… rudimentară, așa. Practic, vreo două camioane Roman care pompau fum din țeava de eșapament cât pentru tot restul vieții, se plimbau prin oraș, iar din ele câte un DJ mixa muzică pentru cei care mergeau în spate și dansau nevoie mare. Și acum îmi aduc aminte ce ciudat păream pentru trecători. Niște coji de camioane care se străduiau să meargă încet fără să li se înece motoarele, urmate de o șleahtă de oameni care dansau în timp ce mergeau într-un mare nor de fum și miros de motorină.
 Dar a fost fun! M-am distrat de minune, ba chiar a fost prima oară când m-am întors pe la vreo 7, 8 dimineața acasă. Ce n-a fost fun e că n-am absolut nici o poză de-atunci. Nici nu-mi amintesc să fi avut telefon mobil pe vremea aia. Sau chiar dacă aveam, în loc de cameră foto aveam jocul cu șarpele și cam asta era tot. Toți oamenii pe care i-am cunoscut acolo sunt doar niște aminitiri. Și nici în Germania n-am fost. Și mă cam oftic câteodată.
 Acum însă e atât de simplu încât n-ai nici un motiv să nu profiți de ce ai în jurul tău. Îți iei smartphone-ul, te duci la un festival sau un concert, faci niște poze, le urci pe Instagram, iar de-acolo le dai share pe Facebook, Twitter sau Forsquare și rămân acolo pentru totdeauna! Atât pentru tine cât și pentru prietenii tăi. Iar ca să faci asta ai o sumedenie de oferte. Adică uite, Cosmote are cartela MTV Mobile care vine cu extraopțiunea MTV 7x cu mii de minute în rețea, sute de minute naționale/internaționale și sute de mega de net pe lună. Dar cea mai mișto chestie e că ai aplicația MTV Under the Thumb pe Google Play sau App Store unde ai trafic de date gratuit pentru streaming-ul video și…
 Stai așa, tu-mi ziceai ceva de Malta și te-ai întins la povești.
 Ah, da! Păi ajungeam și acolo. Ei bine, fii atent! Am găsit un super concurs și e mega simplu să participi. Nu trebuie decât să-ți faci o poză făcând autostopul către Malta, o urci pe Instagram cu hashtag-ul #thumbsupformalta și dai și tag contului @MTVMobileRo. Dar nu face o poză doar de dragul de a o face. Fă ceva încât să aduni cât mai multe like-uri. Roagă-ți prietenii să-ți dea like-uri pentru că doar așa ai șanse să ajungi pe 25 iunie la una dintre cele mai tari petreceri din Europa. Ai transportul și cazarea all-inclusive asigurate pentru 3 zile cât ține toată nebunia pe Isle of MTV. Peste 50.000 de oameni vin în fiecare an acolo să-i vadă și să-i asculte pe cei mai cunoscuți artiști internaționali. Sună bine, nu?
 Ah, și nu uita. Musai să-ți iei o cartelă MTV Mobile de la Cosmote și să-ți activezi extraopțiunea MTV 7x. Așa că pune ceva pe tine și du-te repede și ia-o că până pe 9 iunie trebuie să urci și poza. N-ai auzit că pe 25 iunie poți să ajungi în Malta? Dacă ai deja cartela e și mai bine. Nu trebuie decât să-ți activezi extraopțiunea. Pfoai, deci m-am activat eu la cât de bine sună!
 Intră și aici ca să vezi mai multe detalii despre concurs. Și vreau să văd poze pe contul tău de Instagram de la Isle of MTV, da? 
  

 Credit foto: http://instagram.com/amandalouisebengtsson

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.