Nikon D750 a înțeles!

Nikon a înțeles în sfârșit nevoia consumatorilor de a da share, așa că a lansat astăzi D750, primul aparat foto DSLR full frame cu funcție Wi-Fi inclusă!

Nu mai e o noutate faptul că atunci când ajungem într-un loc magic ne uităm preț de vreo 2 secunde după care scoatem telefonul, facem o poză, mai facem una că prima n-a ieșit, stai că a intrat cineva în cadru, hai că asta e bună, compui un status demn de multe like-uri la care te gândești puțin, cauți disperat un hotspot, dai drumul la date că n-ai găsit Wi-Fi, urci poza și dai share. Asta îți ia vreo 15 sau poate chiar 30 de minute după care realizezi că trebuie să pleci. La final, n-ai văzut locul ăla decât vreo 2 secunde din 30 de minute dar ăsta e trend-ul iar oamenii simt o nevoie disperată de a share-ui cu ceilalți ceea ce fac ei în momentul respectiv!
Pe piață sunt destule aparate foto care au funcția Wi-Fi incorporată, dar Nikon a venit azi cu un model DSLR capabil nu doar să transimtă imaginile prin Wi-Fi către un dispozitiv mobil ci chiar să controlezi aparatul foto direct de pe mobil. Adică vrei să faci niște poze noaptea dar ți-e cam frig, așa că te bagi în casă și lași aparatul pe balcon, iar de pe calorifer poți declanșa aparatul foto fără probleme.
Pe lângă asta mai are și un ecran rabatabil, vreo 24.3 megapixeli, filmează la fel de bine ca D810 pe 1080 la 60 fps și cele 51 de puncte de focus n-ar trebui să-ți creeze frustrările pe care le am eu cu D90 :))

Tocmai am un nou DSLR favorit! 🙂

*photo source: nikon.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.