Cât de mult rău îți poate face un curcubeu?

IMG_20150617_144301

Voi știți ce e ăla un Rainbow Party? Mda, nici eu nu știam acum câțiva ani ș-am aflat pe cont propriu. Ba chiar am și plătit intrarea! Urmează una din poveștile alea care mă caracterizează. 🙂

Acum mulți ani, probabil prin 2000 și ceva, am ieșit și eu cu băjeții sâmbătă seara. Rupți în cur (interesting choice of words, you might say), căutam și noi un club cu intrare moca, dar nu prea aveam noroc. Eram vreo 5 băieți și habar n-aveam ce să facem. Dacă știți cazino-ul de la Universitate de lângă fântână, acolo ne-am oprit. Pe vremea aia era un club la subsol. Era lipit pe ușă un afiș pe care scria ”Raibow Party”, dar nu asta ne-a atras atenția, ci faptul că dedesubt scria Striptease! Am zis, ăsta e!

Am intrat și am fost întâmpinați de doi badigarzi care tăiau bilete la intrare (sau oameni, dacă nu voiai să plătești). Repet, rupți în cur, nu prea aveam noi chef să plătim intrarea decât dacă merita. Și cumva am reușit să-i conving pe băieți și pe badigarzi să mă lasă să mă duc până jos să văd care e atmosfera. Nu după striptease trăgeam eu atâta, ci după faptul că pe afiș era menționat un nume. MC Kitty Cepraga! Nu știu câți dintre voi și-o mai amintesc pe Kitty, dar era VJ pe la posturile de muzică autohtone. O blondă super bună cu ochii albaștri de care eram super mega îndrăgostit pe vremea aia. După ce-am primit încuviințarea din partea unui badigard (care consta într-o grimasă din sprânceană) am fugit pe scări jos să văd care-i treaba.

În timp ce încercam să mă acomodez cu lumina scăzută și să-mi fac loc printre oameni, pe scenă a apărut un travestit care a anunțat cu surle și trâmbițe că urmează momentul mult așteptat de striptease, moment în care au și intrat vreo 3 băieți plini de mușchi și îmbrăcați în latex. Zic, super tare, bine că i-au băgat pe băieți înainte și că n-au început direct cu fetele, și am fugit înapoi sus fără să mă uit la oamenii din club. Am plătit toți intrarea și am coborât în club excitați la gândul că o să vedem multe țâțe.

Not. Pe scenă erau și mai mulți băieți, nici urmă de fete. Și erau mult prea goi pentru un striptease (dacă poți spune așa ceva). Plictisiți că nu mai intrau fetele am început să ne uităm la oamenii din jur și nu ne-a luat mult timp până când am observat că de fapt nu erau deloc femei în tot clubul ăla. Evident că nici pe scenă n-au mai apărut fetele (și visam la niște țâțe, ceva). Unul din băieți a venit la mine și mi-a zis, ”Băh, boule! Asta-i petrecere de poponari!”. N-am avut cum să-i răspund căci în același timp am văzut-o. Venea înspre mine, deși nu se uita la mine. Era înaltă, mi-amintesc și-acum, într-o fustiță scurtă roz, picioarele lungi până-n gât, părul blond drept patinat și zâmbetul ăla care mă leșina. Jur că nu mai știu ce i-am zis, dar am intrat cumva cu ea în vorbă. Mi-a pus mâna pe spate și s-a apropiat să mă audă mai bine, moment în care m-au lăsat genunchii de emoție. Ceva că sunt mare fan, bla bla, și în gând mă întrebam ce dracu caut cu tricoul ăsta de 2 bani pe mine, uită-te la ea cât de bine arată! Anyway, s-a dus mai departe, am mai urmărit-o cu privirea pierdută și am fost scos din visare de unul dintre băieți, ”Hai în pula mea să plecăm d-aici!”. După ce că i-am pus să plătească intrarea la un Rainbow party, am avut impertinența de a-i răspunde, ”Ai grijă ce-ți dorești și unde!” 🙂

Ce s-a întâmplat în rest? Nimic. Absolut nimic! Nimeni din club nu s-a uitat vreodată la noi și nici nu părea că am deranjat pe cineva. Pur și simplu ne-au ignorat total. Da, era un party de gay și nimănui nu i-a păsat. Am învățat ulterior că au un al șaselea simț și știu foarte bine cine e straight și cine e gay. Și nici unul din noi nu am rămas marcați sau am simțit nevoia să ardem clubul ăla ca pe Sodoma și Gomora (ce party-uri cred că se trăgeau acolo, nici nu vreau să mă gândesc).

Am văzut că s-a scris mult despre legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex, în Statele Unite. Evident că au apărut și reacțiile. Unii au scris mult și prost doar ca să mai aibă trafic pe bloguri și site-uri, alții și-au readus ura și lipsa de rațiune la suprafață, alții au venit cu argumente pro sau contra, dar am o bănuială că problema stă în altă parte.

Evident că e lipsa de educație și de informare. Îți dai seama de asta mai ales când îi vezi pe cei care fac asemănări între homosexualitate și pedofilie. Nu știu dacă să mai râd sau să dau cu napalm. Dar e ceva mai mult de-atât.

E frică, frate! E o frică nerecunoscută a bărbaților față de homosexuali. Când doi bărbați se întâlnesc, ori dau noroc, ori se iau la bătaie. Niciodată nu se gândesc să se ia în brațe și să facă dragoste. E o chestie care ne sperie pe noi ăștia straight și probabil n-o s-o recunoască nimeni. Iar pe mine nu m-a afectat vreodată cu ceva prezența lor și nu cred că e cineva care să spună asta (cu fapte și dovezi). În rest m-au afectat alte lucruri.

M-a afectat divorțul părinților în sensul că nu vreau să mă căsătoresc și să trântesc un copil doar de dragul de a-mi face o familie (apropo de apărarea instituției familiei, lucru care se destramă din ce în ce mai des între persoanele de sex opus). M-au afectat țiganii care ciordeau prin toate mijloacele de transport în anii 90, motiv pentru care și-acum sunt obsedat să-mi simt telefonul și portofelul în buzunare. Niciodată nu-mi țin rucsacul în spate și întotdeauna mă uit în spatele meu. M-au afectat băjeții de cartier, nu pentru faptul că se luau de noi, ci de momentele în care îi vedeam ”distrându-se” arzând de vii pui de câini, băgând pisici în smoală fierbinte sau aruncând alte animale de la etaje. M-a afectat consumul excesiv de alcool în familie, motiv pentru care nu pun gura pe alcool și m-am săturat de cei care insistă să beau alcool. Astea sunt cu adevărat lucruri nenormale care pot afecta viața unui copil. Astea sunt cu adevărat pericolele care pot afecta mintea unui copil. Nu că doi bărbați și-o trag în dormitorul lor unde tu nu ai nici o treabă. Dar am o vorbă și pentru asta. Pe români îi fute mai mult grija de alții decât o fac ei în mod obișnuit. Trist, nu?

 

10 Comments Cât de mult rău îți poate face un curcubeu?

 1. Daniel 05/07/2015 at 9:30 pm

  love u. 😉

  Reply
  1. Alex Damian 05/07/2015 at 10:33 pm

   love u2! 🙂

   Reply
 2. Maria 06/07/2015 at 3:31 am

  Sunt de aceeasi parere ca si tine cand vine vorba de familie ,dar , sincer, nici pe homosexuali nu ii pot accepta asa usor.Nu pentru ca m-ar deranja orientarea lor sexuala .Nicidecum! Fiecare face ce-i place in casa si in patul lui.Dar prea se afisaza,prea se dau in spectacol.Homosexuali au existat mereu,dar pana acum nu aveau pretentia sa se plimbe si sa fie “admirati” ca acum.Am cunoscut un cuplu si amandoi erau oameni minunati,saritori,sinceri…Cand i-am intrebat de ce nu vin in Bucuresti (ei constanteni) la “parada” mi-au raspuns ca dragostea lor n-are nevoie de paiete si straluceste numai in sufletele lor.

  Reply
  1. Alex Damian 06/07/2015 at 11:06 am

   Și eu sunt total de acord cu tine. Există oameni de rahat indiferent de apartenența lor. Adevărul e că eu sunt împotriva minorităților deoarece sunt foarte mulți indivizi care profită de statutul de minoritar pentru a face ceea ce vrea. Nici eu nu-s de acord ca lumea să se afișeze așa cum are chef în public, pe mine mă dezgustă la fel de mult ca doi tineri (băiat și fată) care se sărută zgomotos în mijloacele de transport în comun. Chestiile intime sunt intime pentru un anumit motiv. Dar pentru asta avem nevoie de niște legi morale, nu de interdicția unor afinități sexuale.

   Reply
 3. Dan 06/07/2015 at 10:29 am

  Good point.
  Nu inteleg asta cu “sanctitatea familiei”. Zici ca “familia” asta, care o sa fie atacata, e ceva comun (gen Piata Unirii).
  Pana mea, familia mea e familia mea. Nu vad ce legatura o sa aiba faptul ca doi tipi (sau tipe 😉 ) fac sex.
  Daca nu fac fix in patul meu de acasa, sunt sigur ca nu o sa simt absolut nimic.

  Si am auzit o teorie si mai cretina: “vede fie-mea la tv homosexuali ilustrati ca oameni normali si ii vin nush ce idei”.
  La care singura mea replica a fost: si cand fie-ta vede petarde penale la TV care o sug de la mosulici libidinosi pt o plimbare in Bentley, ce intelege? Sau altfel spus, ce ti se pare mai rau – fie-ta fericita cu o alta femeie care o iubeste sau “normala”, agatata de un bogatan la a 5-a tinerete?

  Reply
  1. Alex Damian 06/07/2015 at 11:07 am

   Ai dreptate. Din păcate unii nu înțeleg că homosexualitatea nu se ia, dar prostia da. 🙂

   Reply
 4. Dudu 06/07/2015 at 3:01 pm

  Pentru toată tevatura pe care-ai făcut-o, ai uitat să răspunzi la titlul articolului, nu la figurat, ci la propriu.
  Un curcubeu pe internet probabil nu poate face nimic rău. 1000 de curcubee aruncate în ochii mei pe internet îmi pot strica ochii (și mai mult). Practic, mă dor ochii de la atîtea curcubee. Nu psihologic, fizic. Am dioptrii de 2.5 la ambii ochi și de fiecare dată cînd văd un curcubeu, simt că-mi aruncă cineva cu acid în ochi. Unde mai este dreptul meu la sănătate dacă niște obsedați de homosexualitate vor constant atît să mi-o deterioreze cît și să mă facă să fiu de acord cu simbolul care-mi deteriorează sănătatea? Se face mult tam tam pe seama scenelor care afectează epilepticii, dar cu simbolurile astea care afectează sănătatea oculară unde sînt?
  Cît despre frică de homo, aș zice mai mult greață. Poate nu înțelegi sau nu vrei să crezi sau crezi că-s ,,anti-gay de debara” sau orice altă justificare ai alege, dar există persoane care dacă văd o poză cu un tip bine uleiat și gol, văd același lucru ca și cum ai vedea un vagabond bine pișat pe el de golani și urît mirositor. Diferența dintre vagabondul ăla e că ai vrea să-l ajuți, pe cînd poza cu gay ți se bagă pe gît și mai că ți se cere și s-o lingi, așa să dovedești că n-ai nimic cu gay.
  Și nu mă pune să încep cu lesbiene și cum e ,,dreptul femeilor straight” să ,,fie ofensate” dacă bărbații au fantezii despre ele cu alte femei. E dreptul femeilor straight să le fie greață, dar dreptul meu unde mai e? Spune-i unei feministă că-i e frică de fantezii sexuale cu femeile cînd i se arată lesbo porn și o să-ți sară toate femeile în cap și probabil or să găsească un motiv să-ți distrugă viața. Spune tu ca bărbat că ți-e greață de gay porn și o să-ți distrugă comunitatea pro-gay viața. Cum justifici asta?

  Reply
  1. Alex Damian 10/07/2015 at 10:07 am

   Prietene, cred că mai degrabă ești masochist! Cine pana mea te forțează să te uiți la curcubee și la bărbați goi dați cu ulei pe corp??? Ai văzut tu vreo poză de genul ăsta la mine în articol? Eu cred că mai degrabă le cauți ca să-ți faci greață singur. Iar dacă pe facebook îți apare așa ceva în feed înseamnă că nu ai pe cine trebuie în listă. E simplu, unfriend sau unfollow! Nimeni nu te obligă să te uiți la ce nu-ți place. Ți se oferă toate posibilitățile încât tu să alegi. În rest, faci cum fac ceilalți, vă plângeți de ceva ce chiar nu există. Eu am gay în lista mea de prieteni, dar n-am văzut nici unu care să-și facă poză gol și să se dea cu ulei pe corp. Problema e la tine, sorry!

   Reply
 5. spi-oana 28/02/2016 at 1:13 pm

  Eu stau in casa cu un gay, Doamne ce frumos e cu el in casa. Tot radem ca suntem “doua pizde la ciclu” (a-mi scuza limbajul, te descopar prea tarziu). Toata lumea care afla, chiar daca nu ma deranjez sa le dau amanunte despre “colegu” spune: vaiii… nu ti-e frica? De ce? Eu sunt gagica, ce-o sa faca, o sa-mi fure tipii cu care mi-o trag? Daca o face, macar sa si-o traga bine si sa fie fericiti.
  La casatoriile intre persoane de acelasi sex, m-a amuzat mult, ca ar lasa lesbienele in pace, doar cu gay-ii avem probleme. Aici se uita foarte mult, cat de detestate de comunitati sunt lesbienele, doar pentru scandaluri si paruieli si alte prostii si frustrari pe care le emana. Tristut.

  Reply
  1. Alex Damian 28/02/2016 at 7:36 pm

   Nu-ți scuz limbajul că n-am de ce! N-am nici cea mai mică problemă cu cuvântul pizdă sau pulă, deși știu că sunt mult prea mulți sensibili în țara asta! 🙂 Dar ura față de bărbații gay vine mai mult din partea bărbaților, că ăia au o problemă pe creier și normal că două lesbiene n-or să-i deranjeze vreodată. Doar dacă sunt urâte, căci atunci clar vor face mișto ca niște cocalari ce sunt. Enjoy your gay room mate! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.