Ant Man #devazut

Ant-Man-HD-Wallpapers-Free-Download-2

Știu că în seara asta mulți aveți treabă cu Robbie, dar poate în weekend vă duceți să vedeți și un film mișto.

Când am văzut trailer-ul de la Ant-Man am zis că o să fie o porcărie. Nu e genul meu de super erou și nu știu cât de mulți oameni sunt fani Ant-Man. Adică pe bune, îi ai pe Avengers, îl ai pe Batman, îl ai pe Superman, ai toată gașca de băieți șmecheri, ce naiba poate face o furnică?

Culmea e că Ant-Man s-ar putea să fie unul dintre cele mai bune filme Marvel. E cu Paul Rudd, care a jucat numai în comedii bune și ăsta e un motiv îndeajuns de bun să mergeți să-l vedeți. Căci da, au mers mult pe zona de umor și asta a crecut cota filmului incredibil de mult. Cu jenă în suflet spun că e mai bun decât Terminator Genisys. 🙁 Apoi, e cu Michael Douglas, un actor pe care nu l-aș fi văzut niciodată jucând într-un film Marvel, dar iată, surpriză, e aici și i se potrivește rolul de minune. Apoi vine Evangeline Lilly (Lost), o prezență plăcută în orice film sau serial ar juca. Nu mai zic că arată într-un mare fel. După asta vin efectele speciale care sunt foarte mișto, iar povestea și scenariul sunt fix unde trebuie. Uite un film care reușește să n-o dea în ridicol sau să se întindă foarte mult la vorbă. Chiar și atunci când sunt momente siropoase, ele sunt oprite rapid prin umor.

Pe lângă asta, îmi place că se menține ideea că toți super eroii există în aceeași lume, unul dintre Avengers fiind prezent în acest film și chiar Stan Lee, acest Hugh Hefner al super-eroilor, apare vreo 2 secunde pe la finalul filmului. Așa că vă recomand weekend-ul ăsta să mergeți să vedeți Ant-Man. Chiar o să vă placă, indiferent că sunteți fani ai genului super-eroi sau nu.

 

Sursă foto: Wallpapernewhd

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.