Șapte de mai multe ori

01

Faptul că cei șapte ar trebui să facă pușcărie nici nu mai încape în discuție. Adică e de neconceput o altă soluție. Dar pe lângă asta, judecătorii care au luat decizia de a-i lăsa în libertate pe cei șapte ”magnifici” ar trebui să facă pușcărie în aceeași măsură. Din punctul meu de vedere, dacă lași un violator în libertate, face din tine un complice la crimă. Punct.

Ăsta e un moment în care mai toată lumea ar trebui să ia acțiune. Nu e vorba de a scrie pentru trafic, nu pentru a-ți da cu părerea, ci pentru că e necesar. E necesar să ne amintim că în 2015 vrem să tindem către o societate normală, bazată pe respect și încredere, respect și încredere în special în instituțiile statului. Da, știu, vorbesc basme, dar aici nu ne referim la obișnuitele cazuri de corupție, unde politicienii și șmenarii fură ca-n codru și scapă basma curată (chiar dacă fac 6 luni de pușcărie nu înseamnă că au fost pedepsiți pentru cât au furat). Nu, aici mă refer la faptul că am ajuns în situația în care niște judecători au pus în libertate niște violatori. Tocmai cei care au fost instruiți și pregătiți să ne protejeze de criminali și violatori, au ajuns să-i pună în libertate, asta pentru că la noi totul merge și cu o vorbă bună.

Toată mizeria asta poate crea ușor un precedent. Adică nah, dacă sunt la prima abatere și nimeni din familie nu are antecedente cu legea, ba chiar ai lui Costică au bani că-s de familie bună (adică ciorditori), nu mai bine mergem noi în gașcă și îi rupem lu una mufa și apoi ne recunoaștem fapta ca să nu facem pușcărie? Ha? Nu-i tare că poți să faci asta în România? Dă-le dreaq de curve obosite.

Violuri au mai fost (ba chiar în București a fost violată o tipă de la un post de radio sau un ziar, anul trecut), or să mai fie, din fericire nu sunt cazuri atât de des întâlnite. Degenerați și distruși vor tot exista. E inevitabil, în special într-o țară unde nivelul educațional este egal cu zero, unde oamenii sunt extrem de dezbinați și dincolo de familie și rude nu există niciodată înțelegere. Cazul ăsta e un reality check, deoarece bula aia în care trăim și ne tot spunem că românii sunt deștepți, cumsecade și ajutători, tocmai s-a spart. Nici nu vreau să comentez ce-au făcut cretinii ăia, puteți să citiți din mărturia fetei aici, nici nu vreau să aduc în discuție că mama unuia dintre violatori face pagină de facebook doar ca s-o facă pe fata aia violată o curvă și o desfrânată care și-a cerut un surprise sex. De unde morții voștri de cocalari onaniști știți voi ce-i aia un surprise butt sex? După biserică intrați imediat pe pornhub până nu mai puteți și apoi mai luați una din sat și o violați pe câmp, nu? Pentru că sincer, nici nu vreau să mă gândesc câte alte fete nu au declarat până acum că au fost violate de-a lungul timpului.

02

Dar simplul fapt că niște violatori au fost lăsați în libertate, asta ne întoarce în timp vreo câteva sute de ani. Sau mii. E un caz care n-ar trebui să lase pe nimeni indiferent. Cel puțin nu pe cei care consideră femeia ca în biblie, ori o născătoare de dumnezeu, ori o curvă, căci alte roluri pentru femei nu prea mai sunt în cea mai vândută carte din lume. Toată lumea, de la vedete, jurnaliști, bloggeri, oameni de televiziune, grupuri de feministe, intelectuali, familii, chiar până și la biserică, toată lumea ar trebui să condamne această decizie și ea să fie revizuită imediat. Ăsta este un motiv real pentru care oamenii ar trebui să iasă în stradă. Nu pentru un protest scandalos, cu violențe și frustrări. Nu, un marș al umanității, un marș prin care să arătăm că lucrurile stau altfel și legea nu e făcută de satul ăla care a rămas în Evul Mediu. Indiferent că ești credincios, ateu, sau mai știu eu ce. Toată lumea!

Cât despre vina voastră a femeilor, căci v-ați născut oricum niște păcătoase, lucrurile stau foarte simplu. Din păcate nu trăiți într-o societate extrem de avansată din punct de vedere social. Când vă văd pe stradă în pantalonașii ăia scurți, gen chiloți și cu un maieu fără sutien, îmi vine să vă dau cu capul de pereți, mai ales când vă aud cu scuza ”dar mi-e cald, ce să fac?”. Ce să faci? Să te pregătești pentru ce e mai rău, căci ți-ai greșit societatea. Încă nu trăiești în țara unde oamenii să-ți respecte dreptul la intimitate și să te respecte în general. Asta e realitatea. Dar sper că din cei care nu consideră asta ideea de societate normală, nu vor sta cu mâinile în sân. Asta pentru că indiferent de cât de multă ”vină” ar avea o femeie, sub nici o formă și situație, violul nu este o soluție. Deoarece violul este o crimă până la urmă. Și parcă Dumnezeul vostru v-a învățat că asta cu crima nu e ok.

Sincer, mi-ar plăcea să văd atât de multă reacție ca la concertul lui Robbie de aseară. Nu doar că fata aia nu l-a văzut pe Robbie și nici n-a băut apa, dar în toate orele alea a fost futută în gură și în cur de 7 cretini și a fost stropită cu alcool atunci când a leșinat. Pe lângă asta a plâns și s-a rugat de cocalarii ăia s-o ducă acasă și chiar și-așa, concertul ei nu s-a terminat când a vrut. Ea nici n-a putut să iasă de-acolo. Așa că dacă idioții ăia nu se întorc la pușcărie, stăm foarte, dar foarte foarte prost!

03

 

2 Comments Șapte de mai multe ori

 1. Dan Petre 19/07/2015 at 12:21 am

  Alex, sunt extrem de afectat de toata povestea asta. Credeam ca numai India e capabila de asa ceva. Ei bine, nu… Daca procesul se tine la Bucuresti, trebuie sa ne adunam si sa pichetam locatia. Judecatorii si procurorii sunt responsabili fata de oameni sa faca dreptate. Orice alta pedeapsa in afara de maximul legal nu este permisa…

  Reply
  1. Alex Damian 19/07/2015 at 11:44 am

   Am văzut că sunt câteva campanii în derulare, unele făcute de jurnaliști, altele de bloggeri, să vedem ce se adună de luni încolo.

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.