Mâncare și seriale, sau cum să te transformi într-o focă

Dap, e momentul ăla în care intrăm în ”do not disturb” mode. Adică mâncare, seriale și filme. Recomandări de la Netflix și serialele care m-au prins pe mine în ultima vreme.

E clar că cea mai bună combinație de sărbători nu e Netflix and Chill, ci Netflix and Food. Food is life, food is friend. Așa că Netflix a combinat niște seriale cu preparatele tradiționale de Crăciun și cred că merg de minune. Pe mine m-au ginit la ouă umplute și The Crown. 🙂

Dar uite la ce m-am uitat eu în ultima vreme pe Netflix și cred că merită văzut:

SERIALE:

 • The Crown – Cum spuneam, cel mai frumos serial pe care l-am văzut. Despre viața reginei Angliei și cele mai importante momente istorice din viața familiei regale
 • Dark – Nemțesc, dar bun! Combinație între Stranger Things, Stephen King, Twin Peaks. Merită văzut!
 • Stranger Things – Mai e cineva care n-a văzut serialul ăsta? Dă-ți două palme și stai jos. Ai două sezoane!
 • Designated Survivor – Să zicem similar cu 24 (primul serial de binging). Titlul se referă la poziția pe care o ocupă un membru al congresului american în cazul unui atac terorist când toți din administrație mor. Ceea ce se și întâmplă.
 • Star Trek Discovery – Nu e wow, dar e mișto că de data asta se pune mult accent pe oameni și pe relațiile interumane. Avem primul (din câte știu eu) cuplu de gay on board și chiar petreceri la bordul navei.
 • Vikings – Cred eu că e cel mai mișto serial istoric. De la imagine, actori, scenariu, tot. Aveți destule sezoane la care să vă uitați, ba chiar v-apucă anul nou!
 • Mindhunter și Manhunt – ambele despre criminali în serie și noile metode ale FBI-ului de a-i prinde pe acești criminali. Probabil cele mai bune serii de final de 2017 de pe Netflix.
 • Norsemen – O parodie adusă la adresa dialogului de complezență dintre oameni și politețea exagerată, toate desfășurate în perioada vikingilor. E un fel de The Office, absurd și amuzant în același timp. Eu m-am distrat copios.
 • You Me Her – Nu e nou, dar reminder să-l vedeți. Comedie de familie despre un cuplu care vor să transforme un threesome într-un way of life.
 • Frontier – Tot istoric, legat acum de traficul de blănuri de pe continentul american. E cu băiatul ăla, Drogo, din GoT. Nu e wow, dar mișto de văzut totuși.

La FILME nu ai parte de o ofertă atât de generoasă și oricum, nu e ăsta specificul Netflixului, dar sunt câteva la care m-am uitat în ultima vreme:

 • Bright – L-am văzut aseară. Nu e mega-wow, dar vine cu ceva nou. De data asta se renunță la vampiri, zombi sau extratereștri și se introduc în scenă orcii, elfii, magii care conviețuiesc cu oamenii în ghetourile din Los Angeles. Chiar cred că zona asta se va dezvolta în următorii ani. Era nevoie de niște personaje noi.
 • Midnight Ru– E vechi, cu Robert De Niro. Dar nu știu, de Crăciun îmi place să mă uit la filme de prin anii 80, 90. Pe sistemul Home Alone, Die Hard, etc.
 • Seria Lord Of The Rings e disponibilă și pe Netflix acum și merge un maraton de 9 ore. L-am făcut eu anul trecut! 🙂
 • Caută Christmas pe Netflix și o să ai parte de multe filme de sezon, unele vechi, altele noi, iar recomandarea mea se duce către animația Polar Express.

Dacă aveți și voi recomandări de seriale și filme, let me know! Apoi, ne-om vedea la anul! :)))

2 Comments Mâncare și seriale, sau cum să te transformi într-o focă

  1. Alex Damian 24/12/2017 at 8:35 pm

   Uuu, nice! Mersi, îl pun pe listă!

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.