The Grammy Awards 2010

Duminică seara a avut loc Festivitatea de Decernare a Premiilor Grammy, ediţia a 52-a. Încă n-am apucat să văd înregistrarea dar nu cred că am pierdut mare lucru. Măcar Beyonce a reuşit să plece acasă cu vreo 6 premii, iar Taylor Swift a primit 4 premii, numărâdu-se şi ea de altfel printre câştigătorii serii deşi nu înţeleg de ce.
Festivitatea s-a ţinut la Los Angeles, Staples Center, şi pe lângă decernarea premiilor au fost destule momente speciale precum tributul adus lui Michael Jackson prin prezenţa lui Lionel Richie şi prestaţia vocilor Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood şi Usher, cu piesa Earth Song. A mai fost un moment legat de tragicele evenimente din Haiti şi se pare că toate aceste campanii au avut un răsunet destul de mare în pofida faptului că situaţia este şi acum dramatică, iar premiile s-au ţinut lanţ şi probabil pe unii i-au surprins, pe alţii nu.
Aşadar, cele mai importante premii au fost acordate următoarelor formaţii şi artişti:
RECORD OF THE YEAR
Kings of Leon – Use Somebody (o tâmpenie maximă, o puteţi asculta mai jos)

ALBUM OF THE YEAR

Fearless – Taylor Swift (ceva de tăiat venele sau lăsat lungi. incredibil cum americanii n-au trecut de faza cu cântatu în juru focului cu chitara rece. bagă-ţi cd-ul ăsta în maşină şi să vezi cum te atrag stâlpii de pe margine cu 120 la oră)

SONG OF THE YEAR

Single Ladies – Beyonce (în sfârşit ceva premiat cu cap. Beyonce are atât o voce bestială cât şi o muzică de foarte bună calitate şi videoclipuri şi tot, ce să mai. trebuie s-o asculţi în filmul Cadillac Records şi înnebuneşti. ah, şi să nu uit că mai e şi bună pe deasupra)

BEST NEW ARTIST
Zac Brown Band (WTF??? Te uiţi la festivităţile astea şi cică vezi lume bună, iar ăştia premiază tot felul de ţărani cu burţile pline de bere. Marfă, frate!)

BEST FEMALE POP VOCAL PERFORMANCE
Beyonce – Halo (No comment. Aici voi fi întotdeauna de acord)
BEST MALE POP VOCAL PERFORMANCE
Jason Mraz – Make It Mine (Fagotty Fag Fag. Listen to him scream for more!)

BEST POP PERFORMANCE BY A DUO OR GROUP WITH VOCALS
The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling (Trupa asta e chiar mişto şi au un sound de cluburi foarte bun, dar piesa asta deja mă calcă pe nervi. E naşpa şi e proastă. Dacă vreau să sar vreodată pe muzică, n-o fac decât pe House of Pain – Jump Around)

BEST ELECTRONIC/DANCE ALBUM
Lady Gaga – The Fame (Mie sincer a început să-mi fie frică de chestia asta. Se zvoneşte că a fost om la origini)

Tot la categoria asta a fost şi o surpriză plăcută (a doua după premiile câştigate de Beyonce). Şi anume că cei de la Crystal Method au fost câştigători pe locul doi la Best Electronic Album. Se pare că n-au rămas doar rednecks prin State. Bineînţeles că premiile sunt din ce în ce mai de rahat de la an la an. Chiar nu prea mai ai ce să mai asculţi. Totul se bazează pe imagine şi nu pe sunet. Uite-te la Lady Gaga. Muzica ei e chiar simplă şi de multe ori enervantă. Da fiind maxim de dubioasă, are priză la onanişti. Mă gândesc cu groază ce-o să se mai întâmple peste vreo 10 ani. Chiar şi la categoria de Soundtrack a fost cam jale, câştigător fiind Slumdog Millionaire, pe când Cadillac Records s-a ales doar cu nominalizare.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.