B'ESTFEST 2010 S-A ANULAT!

Încă o veste “bună” apare în peisajul concertistic românesc. Ediţia de anul acesta al Festivalului BESTFEST s-a anulat din cauza binecunoscutei şi slăvitei crize financiare. Mda, nici eu n-am putut să ajung într-o zi la servici din cauza crizei financiare dar nu am afectat atât de mulţi oameni. De fapt, nici nu şi-au dat seama că n-am fost la birou. Dar decizia celor de la Emagic Entertainment cu siguranţă că a afectat foarte mulţi fani, mai ales că acest festival devenea de la an la an din ce în ce mai promiţător. Emagic au reuşit să facă nişte evenimente foarte bune, dar au mai dat-o şi strâmb câteodată, ba chiar cu excelenţă aş putea spune.
Conform site-ului festivalului, ca urmare a perioadei de recesiune ce afectează încă numeroase ramuri ale economiei globale, compania organizatoare a luat decizia de a amâna ediţia de anul acesta a festivalului. Cu alte cuvinte, întâi ne lăudăm în gura mare şi abia apoi băgăm mâna în buzunar. Asta dacă într-adevăr dacă scuza cu criza financiară este reală. Căci şi acest laitmotiv al crizei rimează destul de bine cu existenţa lui Osama bin Laden.
Oricum, sper totuşi să nu avem o vară tristă lipsită de concerte şi festivaluri, mai ales că sunt câteva concerte care până acum nu au fost anulate şi au stârnit multă vâlvă.
Organizatorul anunţă totuşi că primul nume de afiş, Faithless, va concerta totuşi la data stabilită, lucru infirmat de fani prin lipsa datei de concert de pe agenda formaţiei de pe site-ul propriu. Om vedea şi om trăi. Oricum, Faithless sunt bineveniţi oricând în România.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.