Ciuc Summer Fest

Se pare că cei de la Emagic Entertainment n-au vrut să-şi piardă chiar toţi fanii BestFest şi au venit repede cu o alternativa la deja binecunoscutul festival autohton. Concertul Faithless se pare că a fost deja semnat, aşa că un nou festival de dimensiuni mai mici va avea loc cam în aceeaşi perioadă.
Ciuc Summer Fest va avea loc pe stadionul Iolanda Balas Soter şi se speră că va mai domoli din dezamăgirea creată de vestea anulării festivalului BestFest de anul acesta. Primele nume participante la acest festival sunt Faithless şi Gary Moore.
Sub acelaşi concept s-au mai derulat şi alte concerte în trecut, precum cele ale artiştilor Kylie, Metallica, Lenny Kravitz şi Iron Maiden.
Cum bine spune şi numele, partenerul principal este Ciuc ce este şi un susţinător cunoscut al concertelor de muzică live. Sunt destul de sigur că această alternativă va fi una binevenită, nu de alta dar oricând avem nevoie de concerte şi festivaluri, mai ales pe perioada verii.
Biletele îmi par uşor piperate şi părerea mea e că trebuie să mai aşteptăm un pic să vedem ce alte nume se alătură pe afiş. Până acum Faithless şi Gary Moore nu m-au făcut să-mi achiziţionez bilete, care de altfel au şi fost puse în vânzare începând de astăzi. În funcţie de distanţa de scenă se poate opta pentru un bilet în valoare de 90, 160 sau 220 de lei pe zi.
De-abia aştept să văd ce alte trupe şi artişti se vor alătura acestui festival, fiind sigur că nu voi fi dezamăgit. Cel puţin până acum, organizatorii n-au dat greş cu invitaţiile.
Să ascultăm un pic din ce ne oferă cei doi participanţi de până acum ai Ciuc Summer Fest.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.