Link cu Zapada

Am zis, hai si eu ca toata lumea care are un aparat foto, la fotografiat ninsoarea si zapada. Pana sa-mi misc fizicul, ninsoarea s-a oprit dar zapada inca a mai ramas dupa cum bine stim. Nu stiu cum altii inca mai pot sa vada ceva frumos si cum de ignora micile lucruri care-ti pot distruge karma? Adica eu la nici 5 minute de iesit din casa am luat o mare balta la picior incercand sa traversez o strada. Ma simteam ca-n jocurile pe calculator. Acum pe unde o iau? Ce fac, ca n-am cum sa sar, e prea departe. Mi-as dori sa pot ignora toate mizeriile astea asa cum o fac restul conationalilor!
Singurul lucru care mi-a atras atentia plimbandu-ma prin cartier a fost lipsa desavarsita a copiilor. Nicidecum nu m-a mirat faptul ca n-am vazut nimic interesat de fotografiat printre blocuri. Nici macar zapada nu mai ajuta. Dar lipsa copiilor e destul de nasoala. Numai eu stiu ce era la mine la bloc cand ningea. Isi mai aduce cineva aminte de “cazemate”? Pfoa, ce razboaie se incingeau, in toata regula. Ma intorceam acasa si cu zapada in chiloti.
Azi insa, n-am vazut decat vreo 3 copii jucandu-se in zapada. In rest… toata lumea cere link la cum ninge afara. Ce trist e sa-ti traiesti copilaria in generatia din prezent. Sa nu te bucuri decat daca ai 5000 de prieteni pe facebook si nici unul cu care sa te bati cu bulgari…

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.