LaBias 2012

Cum a fost la Bias 2012? Desi acronimul poate nu e tocmai inspirat, show-ul aerian a reusit sa adune toti bucurestenii care n-au plecat la mare. O caldura criminala a adunat lumea la umbra unui balon pentru a privi cu gatu stramb acrobatiile unor piloti talentati.
Eu m-am dus si pentru workshop-ul Nikon sa mai invat cate ceva. Din pacate ora 8.30 pentru o sambata dimineata nu e ceva cu care sa ma inteleg foarte bine asa ca am ratat mare parte din el. Oricum e lege, pentru fotografia aviatica ai nevoie de zoom, precum in fotografia de mai jos. Am avut placerea de a atinge si de a tine in mana acest Sfant Graal dupa care m-am reintors la 18-105-ul meu fidel.
 Evident ca toti “fotografii” si fotografii au venit la Bias 2012. Tot imi vine sa zic Labias si nu stiu de ce… 🙂 Toti cu zoom-urile indreptate spre cer, mai ca la o intalnire de gradul III. Am facut si eu ce-am putut pana m-au luat toate caldurile si insolatiile posibile. Cerul absolut senin a contribuit si el la starea mea de disconfort si la un moment dat am cedat prin a cauta un colt de umbra si a ma intoarce acasa. Faptul ca masina mi-a fost blocata pe toate partile e doar un detaliu minor al acestei zile frumoase. Dar mai jos cateva imagini surprinse de mine din prima zi Labias 2012.

 Adevarul este ca cei de la Tarom mi-au placut cel mai mult. Ador sa zbor si intotdeauna m-am intrebat de ce sunt in stare avioanele comerciale. Si am ramas placut surprins ca intr-adevar te poti distra de minune cu un avion de linie. Am regretat enorm ca n-am fost unul din pasagerii avionului comercial pentru ca mi se pare super tare sa faci tot felul de manevre cu un animal de Boeing.

 Doar la un show aviatic oamenii pot sa stea linistiti atunci cand spre ei se indreapta la o altitudine foarte joasa un avion comercial.

 Daca nu era caldura asta infernala si poate si ceva nori pe cer, totul ar fi fost muuult mai bine. Chiar si-asa intotdeauna e o placere sa te uiti la avioane si mai ales sa auzi acel zgomot infernal atunci cand trec pe deasupra ta.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.