Mi s-a tot cântat un cântec din La. La la.

Deci de nu m-am coit şi-am şters de o mie de ori ce-am vrut să scriu încât „deci“ mi se pare o concluzie deja la tot ce-am avut în cap. Dar de fapt n-am scris nimic. Şi asta pentru că mă simt foarte bine unde sunt şi vreau să mă bucur de fiecare moment în parte.
Mă regăsesc în tabăra foto pentru bloggeri organizată de FotoUnion Studio. E deja partea a 3-a, deci asta înseamnă că merge treaba. Asta pentru că prima tabără foto pentru bloggeri a fost organizată undeva anul trecut. Ce s-a întâmplat acolo puteţi citi aici.
Aşadar ziua 1 a început cu o trezire nesimţită la 3 dimineaţa, asta pentru că eu nu sunt în stare să-mi fac bagajul din vreme. Evident că am ajuns ultimul în parcare la McDonalds. Acolo m-aşteptau cei mai buni bloggeri (zic aşa când de fapt nici nu-i cunoşteam până azi) şi maşinile oferite de cei de la Opel despre care o să scriu special.
Tot în altă postare o să vă scriu şi de bloggeri prezenţi. E cam greu de pe samsung galaxy note să includ linkuri în postarea asta. Adică mi-e lene.
Important e că domnu Costin ne-a cântat tot drumul un cântec din la. La la. Asta pentru că am avut nişte staţii oferite de Toma prin Falcon şi ne-am împrietenit mai bine în timpul mersului.
Important e că după masă am ajuns la Cluj şi am făcut o vizită unui dac autentic. Îl cheamă Mugur Pop şi la el am văzut nişte gagici super bune. Goale chiar. Şi le-am şi filmat aici ca să mă credeţi pe cuvânt. Am zis să editez filmuleţul dar mai bine nu. Să fie totul aşa cum am trăit eu.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.