Spa Me As You Like

Niciodată nu știu ce să fac când mă duc la masaj. Pe sistemul: ”Îmi dau jos și lenjeria sau rămân cu paltonul pe mine?” Și spun asta pentru că la un moment dat mi-am luat și eu un voucher dă pă net cu masaj cu nu știu ce pietre pe spate, fițe, nebunie, vulcani. În poză era o duduie goală cu niște bolovani negri pe spate. Am zis, ăsta e! Când am ajuns la salon mi-am dat seama că intrasem într-un 3în1. Era și frizerie și masaj și sala pentru cursuri de dans. În ordinea asta. Asta pentru că în timpul ”masajului” îl auzeam pe unu urlând ”La dreapta, la stânga, 1 2 3 hai, mai repede” pe Menieaito. Îți poți închipui relaxare… 
Când am fost condus de duduia de la salon în camera de masaj (care nu arăta deloc ca în poză, la duduie mă refer, de cameră nu mai zic) mă pun să mă dezbrac și eu ca omu’ la care ea mă întreabă pe un ton răspicat ”CE FACEȚI?” iar eu îi răspund cu o privire uimită și umilă. Ea simte nevoia și continuă ”Nu nu, nu vă dezbrăcați! Vă întindeți frumușel aici pe spate pe patul ăsta (de spital? zic eu în mintea mea)”. Mă închei la cămașă ușor jenat și mă întind pe spate pe patul de spital, ea apasă niște butoane și brusc pleaca din cameră lăsând ușa deschisă încât să-i aud clar pe cei care acum trecuseră la pașii de tango. Au pornit la un moment dat niște bile din patul ăla care mi-au răscolit tot spatele, vezica și rinichii pe dinăuntru. După ce-am plecat de-acolo știam să dansez salsa, cu permanentul făcut dar tot cu dureri de spate.
Așa că m-am ferit de locuri de genul ăsta dar foarte recent am găsit ceva fain rău. De stresul de la serviciu nu mai zic nimic, am ajuns niște obiecte care zac non-stop pe scaun fără pic de mișcare. Doar nervii acționează maxim și constant. Așa că sunt momente în care ar trebui să te gândești doar la tine și numai la tine. Și simțeam demult nevoia unui masaj așa că am ajuns la Belle Maison Spa. Când zici Spa probabil că prima oară te gândești la un complex nesimțit cu piscine, saune, 15 etaje și mai știu eu ce. Eh, ce-mi place la Belle Maison e că îți oferă o atmosferă foarte intimă. E ca și cum te duci la cineva acasă. Eu unul chiar l-aș considera un loc unde să petreci un pic de timp cu prietenii (asta dacă îți place liniștea). E situat în zona Rosetti, Armenească, într-o casă veche renovată și te miri de liniștea care te înconjoară. Ești totuși în centrul Bucureștiului.
Primul gând care mi-a trecut prin minte în momentul în care a început masajul a fost acela că mi-aș dori foarte mult să fiu aici în ajun de Crăciun. Știi, mă refer fix la agitația aia îngrozitoare, fuga după cadouri, aglomerația, frigul, spumele mării, tot. Eh, aici totul ar dispărea ca prin minune. Muzica de jazz în surdină, ambianța camerelor și masajul în sine fac locul perfect unde să te retragi și să fugi de zgomot și stres. Să te ascunzi un pic de lume.
Bine, n-o să aștept până la Crăciun căci m-am simțit bine și chiar vreau să mă mai duc acolo. Vă recomand locul cu căldură, personalul e foarte amabil și atent cu tine, atmosfera e cosy și puteți să vă dați seama de cât de bine m-am simțit din prima poză în care zăceam pe șezlong în halat (mamă cât de pufos e halatul ăla!), cu o limonadă și nu mă mai gândeam la nimic.

Downside-uri nu prea am găsit. Atât doar că am făcut un duș cu apă rece pentru că eu la dușuri nu mă pricep neam. Odată eram în Spania și m-am spălat la robinetul din cadă că nu știam să dau drumul la duș. Deci nu e un impediment.

Mai multe detalii găsiți aici sau pe pagina de FB. Vedeți că au și niște oferte luna asta! 
Mai jos câteva imagini care probabil că nu or să vă ducă cu gândul la un Spa dar tocmai asta e ideea. Nu e doar un Spa, ci și un loc unde să te retragi și să te simți ca acasă.  

4 Comments Spa Me As You Like

  1. Anonymous 19/08/2013 at 7:51 pm

    am avut si eu prima experienta la un spa/hamman pe malul marii noastre la majestic jupiter. recomand cu incredere, am iesit ca nou nascut de acolo!

    Reply
  2. Anonymous 23/08/2013 at 10:11 am

    Foarte sugestiv, frumos scris!:) ne vedem de Craciun, acolo?:)

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.