Battlefield

 E duminică și e vreo 8.30 dimineața. Aerul rece mă trezește un pic din lumea virtuală în care tocmai ce mi-am petrecut noaptea trecută. E liniște. E normal, e duminică. De pe terasa lounge-ului Pescariu se vede zona de nord a Bucureștiului acoperită de nori grei. Nu, nu am fost la SPA cu noaptea-n cap ci am petrecut o noapte jucându-mă în rețea.
A fost Bloggers Lan Party 4 și a fost bine, ca pe vremuri. Nu merge aia, fă aia, hai să facem așa, gata la mine merge. Exact spiritul ăla de gaming și rețea pe care nu l-am mai trăit din liceu cred. A fost o noapte plină de război în Battlefield 4 și deși mi-a luat ceva până să înțeleg care-i treaba, pe la mijloc am început să elaborez planuri de atac și… stai că iar m-a împușcat cineva.
Chiar mi-era dor să mă joc și chiar am făcut asta într-un loc tare fain cu niște oameni pe care deși nu-i cunosc în totalitate, au avut spiritul ăla de gamer în ei. La un moment dat stăteam și mă uitam cât de mișto e totul. Nimeni nu se gândea la absolut nimic altceva, nici la femei, nici la probleme, nici la ce-o să se întâmple mâine, etc. Eram ca niște copii care sunt sigur că ar fi scos din sărite orice femeie. Dar nici că ne păsa sau ne-am fi dorit să dăm explicații. Doar aveam de salvat lumea, nu?
Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMDASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.