Portret de Familie

 Am început să mă uit prin albumul de poze. S-au învechit, s-au șters, am chiar unele sepia (nefiltrate) ale părinților și bunicilor. Știi, alea în care doamnele stăteau pe un scaun iar domnii își rezemau o mână pe umărul doamnei având pe fundal interiorul unei case interbelice. Și după aia m-am întrebat, când a fost ultima oară când ai făcut un portret împreună cu familia ta? Și nu mă refer la o poză de la o nuntă sau dintr-o vacanță sau de revelion. Mă refer la o fotografie de familie, sau cu prietenii dragi. Poate sună vechi și demodat dar parcă întotdeauna te uiți cu plăcere în albumul de fotografii pierdut prin vreun colț de dulap. Iar tu poate că nici nu ai făcut vreodată așa ceva. Și mai târziu, nici una din pozele tale de vacanță n-or să rivalizeze cu fotografia bunicilor tăi. Pentru că ea va avea întotdeauna farmecul unui Portret de Familie.

Well, tradiția asta nu a murit ci dimpotrivă, se întâmplă la Foto Union. Și poți să faci și tu asta. Ba chiar îți sugerez să-ți oferi oportunitatea asta ca pe un cadou. De sărbători dacă vrei.
Foto Union are plăcerea să te invite în perioada 7-12 Decembrie 2013, în intervalul 18-21 la Ceainăria Lelia (str. Polonă 77) într-un decor perfect pentru un portret de familie. Vino cu familia, cu colegii sau pur și simplu cu cei dragi iar băieții de la Foto Union îți vor face cadou un Portret. Nu sună frumos?
Mergeți și pe pagina lor de FB pentru mai multe informații sau urmăriți hashtag-ul #portretdefamilie. Lumea se modernizează dar unele tradiții ne rămân alături.
Anul acesta, cadoul Portret de Familie este susținut cu multă căldură de AVON și evoMAG.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.