Facebook Instagram Bonding

Facebook mi-a integrat de-aseară o chestie mișto în pagina Vaca Verde și anume feed-ul de Instagram. How cool is that? Stai că mai urmează!

Practic îți sincronizează contul pe care îl ai de Instagram cu pagina ta de Facebook și ori de câte ori vei face o poză pe Instagram va apărea și pe pagina ta de Facebook. Deja te gândești că poate nu toate fotografiile tale vrei să apară pe pagina de Facebook dar nu-i problemă, ai mai multe soluții prin care poți selecta conținutul. Unul dintre ele ar fi că poți să-ți setezi doar un singur hashtag (sau mai multe) să apară în feed-ul paginii și asta e exact ce-am făcut eu. Am pus doar hashtag-ul #vacaverde și tot ce apare cu acest hashtag va fi postat și la tine pe pagină.
Mai sunt și alte opțiuni pe care le ai odată cu implementarea acestui feed, unele fiind contra cost, cum ar fi secțiunea Analytics unde poți să vezi și mai bine ce reach ai și rapoarte legate de vizibilitatea posturilor Instagram. Și mi se pare normal să existe deja costuri. O pagină de Facebook ar trebui s-o faci atunci când ori ai foarte mulți fani, ori ai un brand, drept urmare e un business așa că bagi bani, nu? Iar dacă ai fani dar nu vrei să investești știi foarte bine că la peste 5000 de prieteni fiecare are opțiunea follow de la bun început. Așa că dacă vrei vizibilitate și control, marchezi banul.
Până una alta Instagram-ul tot crește, crește și la noi și chiar cred că are potențialul să se transforme într-un tool business mai performant ca Facebook-ul. Și m-aștept ca Instagram-ul să coste utilizatorul mai mult ca Facebook-ul pe viitor. Dar să nu ne gândim la lucruri sumbre că vine Crăciunul.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.