Un film, ceva?

Ce să faci de sărbători? Stai și bagi în tine și te uiți la televizor. Sau dacă te țin oasele chiar ieși afară din casă și te duci la alții să mănânci și să te uiți la televizor. Băh, da un film bun nu vezi și tu. Așa că am început să răscolesc prin casetele video și am găsit o comedie bună pe care vi-o recomand.


Era nebunie cu casetele video înainte. Nu mai zic, cine avea video pe vremea lui Ceașcă era ca și cum ai avea acum Lamborghini. Așa că eu am avut video după revoluție, luat frumos de la Goldstar (așa se chema înainte LG) de la Unirii. Iar acum am redescoperit cât de multe casete video aveam (încă le mai am).

Aveam chef să mă uit la o comedie bună. Ultima a fost Hangover 1 și a trecut ceva timp de-atunci! Îmi aduc aminte că erau filme la care mă uitam de atât de multe ori cu sor-mea și cu maică-mea încât le învățam replicile pe dinafară. Ce urmează să vă sugerez e din categoria ”Filme văzute de nșpe mii de ori!”
Blind Date e un film din 87 cu Bruce Willis și Kim Basinger. Da, din 87! Dar e foarte bun și e genul de comedie tipică anilor 80. Cu situații neprevăzute și cu Bruce Willis care tine mai mult către stilul Maddie și David (Moonlighting). Aveți un pic de răbdare cu el la început și apoi vă asigur că o să vă prindă.
Din fericire l-am găsit full pe youtube așa că n-are rost să vă împrumut caseta. Dacă n-aveți nici un film bun la care să vă uitați astăzi, încercați-l pe ăsta!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.