Bloggers Lan Party 5 #blp5

 Mai ții minte când te jucai cu prietenii în rețea? Când îți cărai râșnița aia de calculator la subraț în cămin? Când băgai un Quake mic cu băieții la birou? Eh, acum poți s-o faci din nou! Nu trebuie decât să-mi răspunzi la o întrebare și ai o șansă să vii cu mine la Bloggers Lan Party de pe 17 Mai! Se lasă cu lupte grele!

 Uite, noi ne adunăm sâmbăta viitoare la un Lan Party la ora 11. Adică ne strângem vreo 16 și ne jucăm toată ziua pe calculator. Facem echipe și ne omorâm doar în jocuri căci în rest e numai distracție și socializare. Și ca să nu crezi că doar bloggerii se distrează de minune, acum te invit și pe tine. Ia zi, te bagi?
 Tot ce trebuie să faci e să-mi răspunzi la întrebarea de mai jos într-un comentariu la acest articol iar dacă grămada cere vârf, voi trage la sorți câștigătorul. În rest, n-ai nimic de făcut. Jocurile le aducem noi, super calculatoarele le aducem noi. Chiar și super net de 1GBPS. Totul o să fie super. La ultimul Lan Party am venit pe la vreo 10 seara și am plecat a doua zi dimineața pe la vreo 8, 9. Acum îl facem ziua, să nu moară vecinii de inimă, da nu știm când se termină 🙂
 Întrebare: Când a fost ultima oară când te-ai jucat cu prietenii în rețea?


 Fii atent! Pe lângă răspunsul pe care mi-l lași într-un comentariu, va trebui să-ți lași și numele complet și o adresă de e-mail validă!
Bloggers Lan Party,
ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD și Bitdefender
Antivirus
.

3 Comments Bloggers Lan Party 5 #blp5

 1. Mihai Filip 12/05/2014 at 9:28 am

  Salut,

  Cred ca am mai comentat sau am incercat sa comentez aici, dar nu vad postul si nu stiu daca am procedat corect. Ultima oara cred ca m-am jucat cu prietenii prin 2005-2006 cand inca mai erau sali de net si mergeam cu totii pentru "long night" 🙂
  Mihai Filip

  Reply
 2. Barbu Eduard 12/05/2014 at 1:34 pm

  As dori foarte mult sa particip la acest lan, cu prietenii nu cred ca am mai participat la un lan party adevarat, cat despre internet, playing everyday.
  Barbu Eduard
  exynos80@gmail.com

  Reply
 3. admin 15/05/2014 at 9:01 am

  Deși au fost doar doi concurenți am folosit random.org pentru a extrage câștigătorul. Numele lui este Barbu Eduard și va participa săptămâna asta la Bloggers Lan Party 5. Felicitări!

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.