Asculta cu Mine Mădălina

E prima oară când abordez pe cineva total străin de mine pentru proiectul Ascultă cu Mine. Hai să vedem ce noroc am avut și ce se aude din acele căștile galbene! Și ca să vezi coincidență, Ascultă cu Mine a început tot cu niște căști galbene! 🙂

Am fost la Skirt Bike cu Vaca Verde să fac niște poze fetelor pe biciclete. Și la un moment dat am dat peste o fată care m-a atras cu bicla ei galbenă. Doar că în timp ce o pozam ”forțat” cu Vaca, i-am observat și căștile galbene. Așa că am zis, de ce nu, acum e momentul să vedem cum reacționează lumea. 
Lumea, adică Mădălina, a reacționat bine. Și asta nu face decât să mă inspire și mai mult și să duc proiectul ăsta mai departe. Nu de alta dar chiar sunt curios ce ascultă oamenii în general. Făcând chestia asta cu prietenii și cunoscuții știu la ce să mă aștept din punct de vedere muzical, dar cu oamenii în general nu poți să știi niciodată. 
Dar motiv de zâmbet încă odată. Mădălina mi-a zis că ascultă de câteva zile o melodie pe repeat și mă bucur să spun că și eu am început s-o ascult, mai ales când am scris acest articol. N-am mai ascultat Little Dragon dar sună al naibii de bine. Mersi, Mădălina! Încă o piesă care se duce în playlist-ul de YouTube.


Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă aici tot playlist-ul proiectului, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.