Ascultă cu Mine Ana

Ai idee cât de tare e să-ți spună cineva că ceea ce faci tu e foarte mișto și să-ți aprecieze munca? Nu prea mai contează altceva. E de ajuns un singur like ca să știi că trebuie să continui ceea ce faci. Și poate că ar trebui să ne apreciem mai mult între noi, nu de alta, dar se pare că tot uităm să facem asta!

Ana mi-a scris de curând și a zis că i se pare foarte fain proiectul Ascultă cu Mine și că ceea ce fac eu e foarte mișto. Și mi-a spus toate astea cu maxim de sinceritate și în mai mult de două cuvinte (cât am fost eu în stare să reproduc aici). M-am blocat un pic la început, pentru că n-o cunoșteam și pentru că nu sunt obișnuit să primesc aprecieri prea des. Poate că nici eu nu apreciez îndeajuns de mult munca și pasiunea altora. Poate că ar trebui s-o facem mai des.
Singurul mod în care puteam să-i mulțumesc, era s-o rog să participe în proiect. Ceea ce am și făcut, mai ales că eram și curios să văd ce muzică o să asculte atunci când o să ne întâlnim! Am dat peste un om foarte deschis și plin de viață, genul care te face să crezi că te cunoști cu el de foarte mulți ani, ceea ce a făcut să-mi fie și mie mai ușor s-o întreb ce muzică ascultă în timp ce o fotografiam.
Înainte să vă surprind cu ce asculta Ana, v-aș sugera un mic experiment. Mâine când vă duceți la birou, ați putea să vă apreciați colegii și prietenii prin ceea ce fac. Nu trebuie să vă așteptați să primiți același lucru dar merită văzută reacția lor. S-ar putea să vă umpleți de zâmbete mâine!
Și nici că se putea o piesă mai potrivită. Because We Can!


Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.