Ascultă cu Mine Alexandra!

Avem deja a doua piesă din repertoriul românesc în proiectul Ascultă cu Mine. Și dacă stai să asculți tot playlist-ul cap coadă, îți dai seama că noi de fapt oferim o muzică a naibii de bună. Avem niște formații ce merită toată aprecierea și susținerea noastră. Hai să vedem ce ascultă Alexandra!

Pe Alexandra am cunoscut-o la Street Delivery, anul trecut, cu Vaca Verde. De atunci ne-am mai tot întâlnit pe la diverse festivaluri de muzică și așa s-a legat o prietenie. Câteodată văd în ea o rockeriță adevărată, genul bad mother fucker, dar e în același timp un om tare fain și îi place muzica atât de mult încât chiar scrie recenzii despre concerte pe Maximum Rock.
Era clar că trebuia s-o implic și pe ea în proiect. Eram curios ce formații ascultă mai exact. Și nah că e una tare rău și chiar de-aici, de prin Românica, deși n-ai zice.
Prima piesă românească din playlist-ul proiectului e Argatu – Camarad ascultată de Ariel. Acum vine rândul celor de la Les Elephants  Bizarres – Wish (You Were Here). Enjoy, că o să vă placă!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.