Poate cel mai tare abonament Orange!

Salut!
Ofer un abonament Orange în valoare de 40 de euro la numai 16 euro pe lună! Cu 5 Giga de net inclus! Hai să-ți zic de ce!

Mi-am configurat la Summer Well un abonament de vis, iar Orange m-a sunat să-mi spună că aș putea avea acest abonament la 16 euro pe lună, TVA inclus. El include:
 • 5 GB trafic internet la viteze 4G
 • 1000 minute nationale si internationale
 • mesaje scrise nationale nelimitate
 • minute si mesaje in Orange nelimitate
M-am uitat la ei pe site și Abonamentul Panteră 41 se apropie cel mai mult de oferta asta și costă 41 de euro. Acolo mai ai într-adevăr niște beneficii, dar pentru cei care folosesc internetul la greu, n-am văzut vreun abonament cu 5 giga de net.
Ce-mi iese mie la faza asta? Odată cu abonamentul ăsta aș putea să-mi iau un smartphone gratis pe care i l-aș da maică-mii, că-și dorește de mult. Mda, ăsta e deal-ul. Tu îți iei abonamentul ăsta iar eu rămân cu telefonul. 
Ideea e că totul trebuie să se întâmple rapid astăzi, căci eu voi pleca diseară din București și până mă întorc voi pierde oferta.
Doritori?

3 Comments Poate cel mai tare abonament Orange!

 1. Razvan 04/09/2014 at 9:31 am

  Eu il vreau!!!!

  Reply
  1. admin 04/09/2014 at 10:46 am

   Marian, am aflat că abonamentul poate fi făcut doar pe un număr nou sau pe un număr de pe o cartelă prepay. Dacă ai deja un număr pe abonament și vrei să-l păstrezi, nu se poate porta această ofertă către numărul tău.

   Telefonul e un Orange Gova sau un Nokia Lumia 625. Dar cum spuneam, telefonul aș fi vrut să-l iau eu.

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.