Webstock 2014

Comunitatea online locală își dă întâlnire anul acesta la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, ce se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014.
În fiecare an, Webstock oferă oportunitatea bloggerilor și persoanelor din agenții să întâlnească/reîntâlnească reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul oferă și oportunitatea de colaborare a acestora.

Am încercat să ajung în fiecare an la Webstock. Asta pentru că pe lângă conferințele și workshop-urile aferente, faci networking la greu. Mă întâlnesc cu foarte mulți bloggeri, chiar și cu cei pe care doar îi citeam dar nu îi știam în persoană. Mai dai și peste reprezentanți ai brand-urilor și companiilor așa că mai bagi o cafea, o vorbă, se mai prinde un proiect, per total e un eveniment tare fain care nu trebuie ratat.
O să mă duc și cu Vaca Verde pe-acolo să-i fac reclamă și o să fac un pic de live blogging pe 26 Septembrie, asta ca să înțelegeți mai bine ce se petrece acolo.
Ai aici programul complet al evenimentului și poți fi la curent cu tot ce se întâmplă pe hashtag-ul #webstockro, sau poți să urmărești conturile de Twitter și Facebook.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.