Ascultă cu Mine Roxana

Săptămâna trecută m-am mutat un pic #priNeamt, așa că am mutat și proiectul #ascultacumine tot acolo. M-am reîntâlnit cu Roxana, pe care o cunosc de la o ediție anterioară Prin Neamt și care de-abia aștepta s-o cunoască pe Vaca Verde, așa că i-am propus să facă parte și din Ascultă. Și ce bine că a acceptat căci tare mult îmi doream ca piesa asta să intre în playlist-ul proiectului. Vrei să știi care e?

Roxana lucrează la Atelierul Pictorului Ciprian Istrate, unde am și cunoscut-o anul trecut. Pe lângă vânătoarea constantă de talente, de curând a început să picteze. Sincer, nu știu cum a rezistat atâta timp. Dar despre Atelier și ce se întâmplă acolo, o s-o las pe Vaca Verde să vă povestească în curând. Căci are să vă arate niște lucrări tare faine!
O grămadă de muzică mișto pe iPod-ul Roxanei, dar ne-am oprit la o piesă care și mie-mi place de mor și o ascult de fiecare dată ca și cum n-ar mai fi altă muzică în afară de asta. E vorba de Zaz, care știu că a venit odată în Timișoara dar în București n-a ajuns. Poate cine știe. Până atunci enjoy Je Veux!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.