Prima poză virală…

…nici măcar nu e a mea. Jur că nu mai știu ce căutam pe Google legat de alegeri și mi-a apărut fotografia asta la rezultate. Tocmai apăruse pe facebook trend-ul cu România împărțită în două în funcție de voturile din turul I. Apoi poza asta. Și de-aici mi-a venit descrierea…

Nu mi-am mai umplut niciodată facebook-ul de atâta politică dar sunt sătul și îmi place să mă înverșunez alături de ceilalți. După turul I mi-am confirmat ce știam deja. Monica Macovei avea să aibă soarta lui Nicușor Dan iar Ponta era pe primul loc. Așa că încep să privesc cu mai multă lejeritate lucrurile și să mă pregătesc pentru cazul în care va ieși Ponta președinte în România. Și asta pentru că pe undeva cred că jocurile sunt deja făcute. Lucru oarecum confirmat și de Victor Kapra.
Descrierea pozei o știți, căci asta a generat și viralizarea ei. Dacă nu o știți, o puteți vedea aici. E o fotografie făcută de Liviu Sova de la Agerpres în timpul inaugurării particulei atomice de autostradă Sibiu-Orăștie. Mă rog, eu le numesc centuri, nu autostrăzi, dacă e să mă gândesc la distanța parcursă.
Pentru mine e virală (momentan are aproape 1500 de like-uri, peste 500 de share-uri și crește), pentru alții numărul ăsta de like-uri e unul obișnuit. Îmi pare rău că nu e o fotografie făcută de mine, dar sper ca într-o bună zi să ajung la nivelul ăsta cu propriile-mi poze. Mă bucur totuși că i-am amuzat pe mulți cu descrierea mea și că i-am enervat pe alții cu ea. 
Ba chiar îmi venea să continui cu o conversație între mama lui Ponta și Daciana:
”- Păi bine, fă, Daciano! Cum l-ai lăsat să iasă din casă cu canadiana aia pă el? Zici că-i de căpătat! Păi nu i-am luat eu costumu ăla beju frumos de la Apaca, în 2 nasturi? Și nici n-are fesu pe cap. Vezi că dacă iar îmi răcește, ne supărăm!”
Asta pentru că atunci când ocupi o funcție politică atât de importantă nu-ți mai permiți să ieși în șlapi și în chiloți din casă. Pune dracu un costum și un palton pe tine, că ești bărbat! Pune un fular dacă te caci pe tine de frig, da lasă dracu canadiana aia acasă că nu trăim la polu nord!

4 Comments Prima poză virală…

 1. Cosmin 13/11/2014 at 6:55 am

  Munca acu zace-n analizarea comentariilor. Vin ș-alea tot virale. 😉

  Reply
  1. admin 13/11/2014 at 9:48 am

   Asta clar. Am văzut deja câteva de-a dreptul superbe! :))

   Reply
 2. Cristina 13/11/2014 at 7:55 am

  Comentariul e cel ce a triumfat. Poza, o să vină şi ea cândva 😉

  Reply
  1. admin 13/11/2014 at 9:48 am

   Sărumâna de încurajare! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.