Ascultă cu Mine Cosmin

Ok, ridic miza! Declar deschisă competiția oamenilor mișto care ascultă muzică mișto. Sau care fac muzică mișto! Așadar, doamnelor și domnilor, Mister Cosmin Tudoran!

Pe Cosmin l-am cunoscut acum vreo 2 ani într-o saună, în Austria. Anul ăsta ne-a găsit tot într-o saună, tot în Austria. N-am stat în saună de-atunci și până acum, în caz că vă întrebați. :))
Asta pentru că e un om implicat într-o grămadă de proiecte, nu de alta. După Ca$$a Loco s-a apucat de televiziune și presă, având colaborări cu multe reviste și posturi TV. A devenit un expert în vinuri și e o plăcere să-l asculți cum descrie un vin după ce-l amețește în pahar, îl miroase și îl gustă.

 

Mda, bine, usual CV info. Hai să vă spun cea mai tare chestie despre omul ăsta. Băi, râzi cu el de fiecare dată până nu mai ai lacrimi în tine. E molipsitor atât umorul lui cât și râsul lui. Oricât de supărat ai fi, sau poate ai fi vrut să-ți verși și tu nervii pe ceva, vine el și șterge cu tine pe jos cu o porție bună de râs. Uiți de ce naiba erai supărat și nici nu mai înțelegi de ce-ar trebui să fii supărat vreodată. Sper că ați văzut episoadele noastre funny din Auskia, dacă nu, dă cu clickul AICI ca să ai parte de o porție bună de râs.
Iar cel mai fain proiect pe care-l are (după părerea mea) este Maga&Tudoran. Asta pentru că e despre muzică și nu doar atât. E despre un suflu nou în muzica românească. Colaborarea cu Maga (chitaristul formației Vunk) e poate una dintre cele mai faine, poate și pentru că s-au găsit doi nebuni la un loc. Dar tocmai asta a scos niște piese foarte faine iar acum la Ascultă cu Mine vom băga în căști ultimul lor single ”Pisici”. Mie îmi place de mor și sincer, e genul de piesă pe care vreau s-o ascult la vară la mare, în mașină și cu toate geamurile deschise. Așa că ascult-o și dacă-ți place, dă-mi de știre printr-un share pe Facebook! 🙂

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

 

1 Comment Ascultă cu Mine Cosmin

  1. Kathy Moldoveanu 05/06/2015 at 10:15 am

    Ador melodia asta! Cand a aparut pe Zonga am ascultat-o incontinuu.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.